valentines day

idag, eller ja det är ju natt nu. whatever. det är valentines day nu. alla hjärtans dag alltså. ja. jag har inte direkt varit den som firat detta fenomen. jag har tagit det som en helt vanlig dag.. och sen om folk väljer att ge mig saker för att det är alla hjärtans dag så, heh, it's up to them. hittade faktiskt en bild på en liten alla hjärtans dag bukett jag fått en gång i tiden.



kan inte säga att jag minns exakt vem den var ifrån. så jag skriver inget namn. men jag har mina aningar.

så, hur firar man då denna dag som singel? nu finns det ju inget som säger att alla hjärtans dag är just tillägnad för par, men de mesta tyder ju på det. tycker jag iaf.. men om jag nu skulle välja att fira denna dag, så måste man ju såklart köpa nått till morsan. det känns som den mest självklara personen efter pojk-/flickvännen. sen kanske ens syskon? eller? nej, jag vet inte. jag har aldrig gett bort något på all hearts day.
hur som helst.
valentines day kommer, av mig beatrice, firas med mjukisbrallorna på och en piggelin!

hoppas kaffet smakar

sådär, då var det dags för en blogginlägg igen. nu tänkte jag faktiskt visa något roligt. var inne på laredoute och klickade hem lite mer skit som vanligt. ja, och så satt jag o tittade på ett par skor. ah, jag låter bilden tala för sig själv..


det är alltså ett par beiga skor som kostar 449 kr. eller? Nej, det är ju en karljävel på bilden. What's up with that? Dom kanske bara ville visa vilka karlar som ger en lite småsugna blickar om man använder dessa skor. Vad vet jag?

Och sen tänkte jag berätta att jag såg ett stjärnfall nyss. Jag fick lite panik. Tänkte, va fan ska jag önska? Eh, jag önskar nått om min ekonomi. Nej! Om kärleken. Ja, nej nått om... till slut blev jag så förvirrad så jag körde på "jag önskar att mitt kaffe smakar gott!" och tog en klunk. Mja, inte så pjåkigt faktiskt.

Förövrigt så är det faktiskt det enda jag gör om dagarna. Inte ser stjärnfall då, utan dricker kaffe på min balkong.
inte så pjåkigt.

crazy times

Okej. Nu var det så länge sen jag uppdaterade denna skitblogg så jag mindes inte ens mitt inlogg. What's up with that? Oh well, nu är jag här.

Jag vet inte om jag orkar försöka börja uppdatera här igen, alltså for real, men ibland så vill jag. Får lusten att skriva av mig. Men det finns ju inget att skriva om. Förutom alla mina nya inköp. Oh herregud. Dom börjar bli irriterade på mig på jobbet. Hah, nya paket att hämta ut everyday. Skoj.


Jag har fått en liten förälskelse i töjningar. Det är fint. Fast inte dessa extrema töjningar. Dock så vågar jag seriöst inte töja eller.. jag vill nog helt enkelt inte. Jag köper fejkade istället. Det är lika fint! Får väl kasta upp en bild nån gång. Hah. Nooot gonna happen. Jo, kanske..

Ja, här sitter jag i Vingåker. Skithålan. Vingåker. Landet. It sucks. Måste ta tag i det här med flytt och jobb osv snart. Jag vill inte flytta någonstans utan att ha ett jobb, så det är första prio. Så länge jag hittar ett jobb kan jag faktiskt flytta anywhere. Eller nej, inte typ kholm. Haha. Wasted time. Nej, alltså en större stad of course. Oh well, jag är för lat I guess. Jag har ju jobb här i vingåker så det är ju ingen panik än så länge. Men seriöst, vem vill bo här frivilligt, speciellt i min ålder? Det finns ju liksom.. ingenting här.

Nej, nu måste jag fixa lite med tvätt osv. Det är väl det roliga jag kommer få ha idag. Awesome!

Later!

RSS 2.0