Tired today

'ello 'ello. Dagen har varit en aning seg faktisk, vaknade runt 12 hemma hos Holm och tog en dusch. Sen var det bara att fixa sig inför jobbet med start vid tre. Jobbade till stängning som är halv nio. Jag skriver om nått roligare ist, typ igår. Hade en girls night out kan man kalla det, med Sarorna. Yes, both of them faktiskt. Det gick en jävla massa bra. Fast, vi kom fram till att cidern man drack som vatten under studentveckan, inte alls smakar lika bra under julen. Eller, så var det kanske för att vi var nyktra nu? Man kan ju undra.

Hur som helst, imorgon bär det av till mormor och morfar. Då ska vi fira en viss morfar, då det är fars dag. Min far fick sitt firande idag hos min syster men då jobbade ju jag. Får lira iväg ett sms imorrn istället.

Usch ja, nu ska jag sluta med detta och sysselsätta mig med något annat intressant. T ex sortera mina toffsar..

november snow

Ja, mina lugna dagar börjar sakta att tyna bort då kommande veckodagar känns fullbelastade. Denna vecka har jag inte jobbat mkt, endast en dag i kassan och en kort stund på kontoret. De andra dagarna har spenderats på körskolan. Teorin går framåt och körningen likaså. Vilket ledde till att jag idag fick min uppkörning och uppskrivning bokad. Mycket glad över det måste jag säga. Och efter dessa timmar av plugg har dagarna spenderats hos min trogne vän Anton. Nej, trogen vän.. jo, eller det blir han väl. Eh. Leaving that. Nästa vecka blir det ännu mer jobb Ja, pengar rullar in som det ska. Det går bra nu. Kompis, det går bra nu. Fast inte just för mig kanske..

Är iaf i stort behov av körkortet nu, och en bil. Då jag är bosatt i djungeln finns det väldigt få sätt att ta sig in till storstan. Vill ju inte behöva utsätta cykeln för kyla.

RSS 2.0