step up!

idag har det varit en mycket trevlig dag. Gick upp runt 11, duschade, gjorde mig i ordning och gick sedan ner på stan. Väl där träffade jag Shara. Vi tog en liten runda där, sen gick vi till, oj oj hold your breath....Coffee House! Ja, det är vårat lilla stammisplace det där.. nåväl, vi satt där i några timmar. Sen gick vi hem till Shara, ja här så tittade vi på film. Step up, hette den.. jätte bra film faktiskt. Snygg kille oxå för den delen...  efter filmen gick vi o handlade lite mat, gick hit igen i så gjorde vi spaghetti m. köttfärssås. det var najs.. efter maten kollade vi på step up 2 the streets, vilket är step up två som ni kanske förstod. Och just nu ligger jag i sharas säng o bara chillar...

Igår då, då var vi o shoppade. Jag o Shara alltså.. köpte en sidenjacka(har fem st nu, samlar nog på såna..) med leopardmönster, en svart kort kavaj, nyårsklänning, en väska, tre par örhängen, ett par armband, ett par skor och en sjal. Vi åt tacotallrik som lunch och det var jättegott! Det var mycket trevligt... men nu ska jag sluta. Shara is doing some packning inför imorrn, så jag ska nog kila hem nu. Vi hörs!

more party pictures









 

(ingen aning om hur de där gossarna kom in i bilden. Plus att någon håller om mig, wtf? Vem?)

sleepless nights

Hejsan hoppsan! Sitter just nu hemma hos mami och är fett trött. Somnade väl runt halv tre inatt o så ringde Dessi mig kl 9 imorse o undrade om jag skulle med till Vingåker. Så jag sa ja, eftersom jag ändå ska in till vingåker, för vi ska hjälpa papi o flytta möbler. Dom flyttar ju till Örebro inom kort.. En rolig sak hände på vägen hit btw. När vi kommit in till vingåker o skulle passera slottet, så såg vi att en bil typ stannat mitt på vägen framför oss. Först förstog jag inte vrf, men sen såg jag att det var typ ankparad eller nått. Så nära som 100 ankor skulle gå över vägen. Men inte nog med att dom gick sakta, nej dom satte sig ner för o vila oxå. Mitt på vägen! Haha, det var skit kul o se, synd bara att jag inte tog med kameran. Haha! Men hur som haver, tillbaka till det andra..Ja, det blev inte mkt sömn för mig alltså. Fast jag har inte sovit så mkt någon utav de senaste nätterna.. all because of Mr A.. Haha, jag tänkte oxå börja med hemligstämplade personer, så som många andra redan gör. Jaa men så kan det vara.

I går var jag hos min käre mormor och morfar. Det var trevligt.. Vi åt julmat och en del av släkten var där. Sen fick vi julklappar oxå. Ett presentkort på GinaTricot, min favorit affär btw, och tre par trosor. (Usch jag tkr inte om ordet trosor, det är så fult..) Men innan vi(jag, mami, micke o dessi) åkte till dom, så var jag o jobbade på ICA. Bröjade kl 06.00 och slutade 12. Det var otroligt segt.. De sista timmarna gick åt att göra absolut ingenting. Vi hade fått några burar med varor, så fanns inget att plocka upp. Men jag o Vichtoria sysselsatte oss med annat, haha. Okej, vi typ frontade.. men det var kul ändå!

Jaa, men något annat då.. jo, imorrn åker jag o Shara till Norpan. Eftersom ingen vi känner har bil, men körkort, så får vi ta tåget dit. Men det är billigt faktiskt, 50 kr dit, 50 kr hem. Måste ju hitta nyårsklänningen, som är bland det viktigaste. Men oxå lite nytt smink, brunkrämen börjar ta slut. Men det ska nog fixa sig..

Ja, så där ja. En kort redovisnig om mina dagar.. Nu måste jag ta o käka lite frukost. I'll talk to u guys later!

fina party bilderna






tempted to touch

gaah, ja hörrni. Jag sitter här med en liter cocacola o en jädra stökig lägenhet. FRESCH! Hade ju en "liten" förfest igår.. som jg trodde att det skulle bli. Dessi bjöd "nåra" vilket resulterade att lägenheten invaderades av typ 20 pers. Så vi var väl runt 30 st här..  kändes som det iaf, vet inte riktigt. Jaa men det var kul ändååå! Ja, efter den häär lilla festen då, så blev det krogen. Valde inte riktigt rätt skor alltså, men vill man vara snygg så... och ja, tack jag vet Elin att du sa till mig men jag vill ju vara fiiiin :) jaajaa, nere på stan drog jag, elin o "terran" in på picasso först, bara in o vände fan det var kul. Det var så att terran aldrig varit inne på picasso förut, så vi sa att vi kunde gå in genom dörren o sen tillbaka igen. Vilket vi gjorde.. Ja, sen gick vi till lilla. Där var det typ smockat med folk... vi gick in, typ kollade läget. Sen in på starran.. och där hängde vi heeela natten lång. Ja behöver ju inte gå in på detaljer eller nått, men.. det var kul. Speciellt när nån tappat en drink på golvet så det är glashalt, jag går ner i spagat(alltså halkar) o sätter mig på rumpan. Folk gör plats åt mig o kollar lite snett. Jag o Elin börjar asgarva, hon drar upp mig, jag borstar av mig sen var det bara att fortsätta dansa. Haha, måste sett fett roligt ut! Ja, jag måste ju säga att det faktiskt var fett värt dom där 120 kronorna! Och ja, många säger att det är "fjortis", "töntigt" o allt annat, med Starlight. Men den "cluben"(om man ens kan kalla den det)har faktiskt sina stunder. Just det, jag råkade paja en parfym flaska inne på toan, så det luktade tuggummi om hela min arm.. ja det var ju fresh. Vi var faktiskt kvar till stängningsdags, alltså efter att folk hämtat ut sina jackor. Jag började typ plocka mynt på golvet! haha, oj oj oj. Någon har tom plånbok! Haha. Det var faktiskt bara tre kr, plus att jag plockade bara upp två. Ett mynt plockade Said(tobbe?, han heter nått iaf)upp åt mig. Men whatever, :) jag o elin gick ut, in på maistro.. träffade hennes bror, kompis till bror and Kim. Satt där ett tag, jag fick en pizzasallad av en dam som jag käkade upp med fingrarna. Alltså salladen, inte damen.  Sen började jag gå hemåt, träffade Farhad på vägen o han följde mig till tunneln, där träffade jag Doni o så följde han med mig hem snäll som han är! Mjaa, det var väl min kväll.

Men hörrni, snart är det nyår! Då blir det ju fest i Örebro med syster o Shara. Tjohej! Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Oj, jag har inte skrivit nått om jul! Ja, den firades hos mami med familj där. Smakade jätte god kanel snapps(?) tror jag det var, åt choklad, kollade på madagascar 2 och Barnhemmet(eller El Orfanato, som den så fint heter). Lekte indian o åt skumtomtar. Det var typ det, juste julklapparna. Fick cash av mami o papi. Sen en chokladask och en ljushållare som ska hänga på väggen av jobbet. Tack o hej!

wonderbaur

jaa, idag var det jobb igen. Stog på samma plats, med samma korv, med samma kläder o log likadant. neeej men, ja.. det var jobb idag igen iaf. Har jätte ont i ryggen u alltså, har väl stått o spänt mig eller så. Plus att jag fått stå på ett betong golv i 8 timmar.. utan att sitta, det är jobbigt. :) men nu hoppas jag iaf att några är nöjda med sin julkorv, eller sina köttbullar .. eller kanske sin sylta.

Jaa, kom nyss hem faktiskt. Eller inte nyss men för en sådär femton minuter-en kvart. Ja, var in till stan en sväng för att hämta tomteluvur från min källare. Hade råkat få med mig dom nån gång.. Så nu är Dessi nöjd, hon ksa nämligen ha den på sig imorgon. Ja, själv är man ledig imorrn. Men det blir jobb igen på lördag.. Jag gick runt o trodde att det var 26:e, alltså dagen efter juldagen, which means the party day, men så var det tydligen inte. Peter sa idag att det var 27:e jag skulle vara på jobbet. vilket är tur, eftersom tiderna var 06.00-12.00. Så det var skönt att jag slapp på fredag. Då hade jag varit tvungen att dricka så lite som möjligt för att inte komma bakfull till jobbet.. men nog om detta.

Imorrn är det jul! Tjohej.. Det blir ett lugnt firande med syrran, jag, Jens, Albin, Micke o mami. Om det kmr nån mer vet jag inte, men tror inte det.
Ja nej nu måste jag kila! Ha det gött.

Framgångsrik korvförsäljare?

Hejsan hoppsan.
Just nu sitter jag inne på mamis kontor på ICA in vingåker. Har jobbat sen nio idag, slutade för en halvtimma sen ungefär. Har stått bakom en glasdisk o sålt prinskorv, prickig-korv, köttbullar o sylta. Ja, roligaste jag varít med om.. verkligen. Haha, nej men det var okej faktiskt! Har varit jätteövertrevlig mot folk o sagt "Varsågoda, ta lite smakprov". Skrattat åt allt o alla. Ja, allt möjligt.. Som tur är har det inte kommit förbi nån jag känner. då hade jag nog skämts en aning. Enligt livsmedelslagen måste man ha något på huvudet och uppsatt hår om det är långt. Så jag fick ha på mig en ICA keps o en toffs..Ja, trevligt.

Anyhow, igår var det bara en massa chill hos mami. kollade på film med syrran, åt god mat o.s.v.

På juldagen är det ju utgång som gäller, tänker dra med mig Holm en runda på stan. Får se hur det blir, partey on the lightan! Neeej, men det blir säkert fett redigt med as mkt najs.

Nu måste jag kila, mami behöver säkert jobba snart. Tänkte dra o fylla på min kaffekopp, fjärde koppen idag, kunde inte sova inatt p.g.a nåra shitheads som ringde mig. yaya, höres!

Fett mysig dag igår!

Jaa, dagen började ju med en mkt slö skoldag. Sen var det hem o fixa inför folket som skulle komma. Det var inte alla som kom, men det räckte gott o väl ändå, för det var jätte trevligt! Det var jag, Shara, Elin, Sofie, Holmström o Niclas. Jätte msyigt! Vi softade hos mig ett tag o så, sen drog vi till Starlight runt halv elva, eftersom det var gratis inträde innan tolv :)
Så där lämnade vi jackorna o dansade på! Vid tolv, när vi fått stämpel, drog vi till Lilla krog, döär var det FULLT! Man kom inte ens in eller ut. Det var som stoppljus i ingången. Tyvärr var det inte så roligt folk där inne, så vi gick därifrån o in på Picasso. Jag kände DJ:n där, haha cooling som man är ;) nej, men Wellars var DJ där så jag o sHara gick ner o hälsade lite. Men det var tråkigt där efter en stund så vi gick till Starran igen. Där inne dansade vi för fullt, träffade Ildus o hans papi oxå. Länge sen man såg dom. (För er som inte vet så är Ildus en väldigt bra vän men mitt ex Russian boy) Ja, dans dans dans var det. Mycket kul o mycket jobbigt. Vi hängde där hela kvällen faktiskt o sen när Shara gick hem(det var bara jag, shara o elin)så drog jag o elin ut. Hon drog ivälg för att hämta sin cykel o sen kom det fram tre "blattar" som ville prata med mig eller elin, dom kunde inte bestämma sig. Det var bl. a en kille som heter Diego som är förlovad men som ljuger om deto som säger att han vill snacka med tjejer för att bli kompis med dom.. Ja, han fick iaf diss av både mig o elin.. haha! Efter allt det drog vi till McDonalds. Där träffade vi "the blatte gang". Typ Farhad, Alfons, Rico, Simme, Sardar, Micke, Kenan o typ 10 till. Jag bad Farhad skjutsa hem mig, för mina fötter var helt bortdomnade. Kände inget alls typ, dom hade svullnat som fasen o skorna var för små. Han sa vänta vänta lite. Så vi stog där ett tag, Rico försökte fixa ihop mig med Simme eller nått. Och sen började Micke snacka med Elin o ville väl ha nått one night stand as always. Men det gick inte serru.. Sen började iaf alla dra sig mot utgången, Elin cyklade hem(eller hon fick sällskap med en viss micke en liten bit såvitt jag vet;) och jag åkte med Farhad till nått ställe där alla hans homiezzz samlats. Ja, jag var typ fett trött så jag ville väl mest sova.. det blev för tråkigt efter en stund så jag bad Sardar skjutsa mig hem. Efter typ 30 min var vi ute på vägen o han skjutsade hem mig snäll som han är! Väl hemma somnade jag på stört.

Just nu sitter jag o inte gör mkt alls, bara chillar. Eller okej, har typ 4 pers som sitter o smsar mig. Två av dom där blattarna jag o elin dissade på stan igår bl. a. Vad vill dom mig? Jag vet inte.. vet inte ens hur dom fick mitt nr.. okej, eniro. Men hoppades på att dom inte var så smarta..men annars gör jag ingenting. Ska kanske börja packa eller så snart, ska till mami senare o jag måste packa för hela nästa vecka. jobbigt! Men nej, måste nog duscha nu. höööörs

Mingel och pepparkaka

Hej hej hej. Sitter i skolan o väntar på att alla media klasser ska samlas för att ha "pepparkaka o mingel". Låter mkt trevligt... notera ironin. Idag har dte varit en väldigt seg dag.. as always. Började med att gå till skolan med Shara och Gurra. Vi kom typ 10 min försent o då hade klassen tydligen börjat med nån slags frågesport. Ja, vi var med på de sista frågorna o förlorade såklart. Efter det var det fika med klassen, det bjöds på juleskumtomtar, nån slags bulle o fanta. Efter det körde alla mplo klasser "fot-leken" i cafeterian. Ja, det gick väl sådär.. sen var det lunch o nu sitter vi här.

Efter skolan blir det hem o städa lite. Några ur klassen kommer över o så kanske de tar med sig ett par vänner eller så. Vet inte riktigt, får se hur det blir.. men nu måste jag sluta. Nu ska Holm o jag köra Mujjaffa spillet!

Det börjar närma sig

Jo snart är ju nyår här. Och här sitter jag, utan klänning! Eller smink.. eller nått. Great, känns lite stressigt men ja, måste hitta nått på mellandagsrean helt enkelt. Vill helst inte använda något jag har i garderoben just nu, de mesta har jag redan använt. Nyår är ju något speciellt! Plus att vi ska till Örebro då, det är ju lite bättre än stan här. Haha, nej men det beror väl på vem man är med o.s.v. Självklart kan det vara kul här med! Jag känner bara inte för att vara här..

Ja, hörreni. Jag har fett problem med min svanskota idag ska jag säga er.. För några år sedan när jag var på väg till min, ja vad kan kalla honom för.. min blivande pojkvän? Fast han blev ju aldrig det.. NÅJA, han var jag på väg till. Jag gick hemifrån min mormor o morfar, på väg till lekparken där jag skulle träffa Chim(killen då). Men först var jag tvungen att ta mig ner för en lång brant backe. Jag började lugnt nerför men vips, så halkade jag. Det var vinter förstår ni, en mycket hal sådan. Fett ont gjorde det, mitt på svanskotan. Och då menar jag, mitt på. Ja, sen dess har det gjort ont i min svanskota typ 2 ggr i månaden. Kan inte ligga på rygg när jag sover, kan inte sitta ordentligen. Massa skit bara.. röntgade den en gång, för att kolla efter fel. Men det var tydligen inte det så, jag förstår inte vad som sker.

Nåväl.. min rygg har jag alltid haft problem med. Den växer tydligen snett eller nått, dock inte så mkt, men läkarna tror att jag troligtvis kommer se ut som Quasimodo inom några år. Nej då, men kan tänka mig att ryggen kan få lite stryk när man är "framtung". Shit, nu måste jag nog tagga iväg o duscha, vi hörs!

Trött i fossingarna

Aloha!
Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, började med att jag hade foto. Där hade jag o Mari redovisning om vår tidningsartikel om Holmström. Efter det var det håltimme i 3 timmar, så jag åkte upp på stan o handlade hem lite mat. Sen åkte jag ner till skolan igen för att äta lunch med Shara. Det var risgrynsgröt, mycket gott! Sen gick vi runt i skolan o latade oss lite, för att sedan ha två lektioner till, som båda två gick ut på att göra en utvärdering om julmässan klassen hjälpte till med förra veckan. Det var ganska långdraget o segt.. sen vid skolans slut gick jag o Shara upp på stan. Har gått väldigt mkt de sista dagarna, det är bra :) Väl där uppe gick vi till hud o hår, Shara fick en tid kl 6 för att klippa sin lugg. Sen gick vi till hennes körskola o betalade av hennes "körskolepaket". Tog en sväng in på Röda korsets second hand butik.. hittade några fina ting där, men köpte inget. Shara köpte dock en jätte söt väska för 20 kr(!). Ja, sen drog vi till coffe house, åt det vanliga. En skagenröra toast o en latte. Shara bjöd ju idag, så det var bara att passa på ;) (ska såklart betala tillbaka så fort jag kan) Men gid vad deras toast är god! Det riktigt vattnas i munnen bara man tänker på den.

men nog om toasten, vi gick efter det runt en liten stund där på stora city, och vidare in på Friskis o Svettis. Shara skulle fylla på sitt kort eller vad det nu är man gör.. efter detta bar det av till tandläkaren där shara hade tid. Inga hål kan jag meddela, bra Shara. Efter detta var det ut på stan igen, har hittat så fina saker inne på Topaz så man måste gå dit hela tiden o kolla. Shara har spanat in en tänkbar nyårs klänning där, för ca 900 kr, så priset gör det mer tveksamt. Jag har hittat en lila klänning, och idag såg jag även en otroligt fin väska! Men som sagt, priset..

Mja, det var väl dagen kort o gott. Just nu är jag så himla trött. Skulle jag gå och lägga mig skulle jag förmodligen somna på en gång. Men sover jag nu, så kommer jag inte kunna sova senare ikväll..

Imorrn är det pepparkaka o mingel som gäller. Jullov så att säga.. och efter skolan är det hem för att städa lite. Sen blir det fest! Eller ja, några delar ur klassen kommer. Det kommer nog bli trevligt, förhoppningsvis. Nu har jag nog inte så mkt mer att skriva, men ni lär nog höra mer från mig innan kvällens slut!

Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock 'n' roll


Mycket trevlig dag än så länge

Tjolahopp, har precis kommit hem från en väldigt trevlig runda på stan. Det började med att jag o Shara gick upp på stan för att kolla runt en liten stund. Tanken var att Shara skulle handla en present med en kompis till henne men jag frågade om det var lugnt att jag hängde på, och det var det. Så jag gick på stan med Shara o Fiffi, (antar att hon heter Sofia/-e eller så i vanliga fall) När dom hittat en present gick vi till Lina på Hörnett(blir bw väldigt irriterad på namnet. Hörnett - vad menas med det? Hörn ett, hörnett, hör nett..? Förstår inte riktigt..)Jag beställde en islatte, men det kunde tydligen inte mannen i kassan fixa, så jag bytte till vanlig latte. Jag fick den efter en stund o den var väl okej, men efter ett tag kom han ut med en liten skål med "irish coffe syrup", som man har i för att få smak på kaffet. Han sa "jag kom på att det är så det blir irish coffe." okej, tänkte jag, han glömde väl att det var IS latte jag skulle ha, och inte IRISH coffe. Men ja, whatever.. det vart gott så. Vi satt iaf där ett tag o diskuterade allt mellan himmel o jord. Sen kom Jeff, Jonte o Hampus. Dom slog sig ner med oss o beställde oxå in lite kaffe. Kom även in en väldigt söt men väldigt störd tant o började prata med Shara o avbröt våra konversationer hela tiden. Dom andra sa att hon var apatisk eller mentalt instabil eller nått, hon hade iaf med sig två tjejer som fick "ta hand" om henne o bad henne sluta prata med oss o så. Jag tyckte först hon såg ut att vara långtida knarkare, hon var tunn som en sticka, kritvit o darrande, stakade sig 24/7 när hon pratade osv. Ja, men struntsamma.. efter några timmar beslöt vi oss för att ta en tur till Röda korset butiken. Det var tydligen stängt så vi sket i det. Det blev en snabb vända på stan o sen drig sig folk hemåt. Jag gick en bit med Hampus hem o så sa vi hej då. Nu är jag hemma o ska bara göra en liten snabb städning för Wellars kmr hit o lämnar en skiva jag lånat ut till honom. Vet inte hur länge han kmr stanna, men finns det tid över så lovade jag att höra av mig till Jesse o träffa honom. Mycket hektiskt dag måste jag säga, men väldigt kul ändå! Btw, tkr jag blivit bättre på bloggandet faktsikt! Haha, förut var det väl en gång i veckan, nu är det två ggr per dag. Fina grejer! Nej, nu måste jag kila. Vi hörs

Sömnig dag

Tjo! idag har jag fått sova en sisådär 4 timmar. Gick upp tidigt för att hinna duscha, o det är det värsta som finns att gå upp tidigt.. plus att jag hade satt klockan på ringning 5.50, vilket betyder att jag tänkte ligga o dra mig i typ 10 min o sen gå upp. Men såklart somnade jag o vaknade igen 6.13. Då fick jag lite panik men det fixade sig. Sket i att åka buss idag, tog en omväg ist till skolan, förbi Sharas hus o gick med henne till skolan. Första timman var engelska, vilket var ganska slött, sen samhälle där man sov o nu Lars Gardfjells lektion. Vi ska inte göra nånting utan leka charader på tavlan.. eller vad man ska kalla det. Men nu måste jag kila, dom kör igång spelet nu!

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Sharas hem, o det har varit en super trevlig dag. Efter maten(som jag nämnde i tidigare inlägg) kollade vi på The Bodyguard(med Whitney Houston) Riktigt bra film det där! Till filmen drack vi kaffe, hade levande ljus o åt lussebullar/katter vad ni nu vill kalla dom. Efter allt detta mys drog jag mig hemåt, vilket var för en sisådär 30 min sen.

När jag kom hem fick jag se ett väldigt trevligt mejl från mami.. Hennes väninna hade svarat på hennes melj där hon frågade lite om fiskearbeten i Norge. Jag o Shara har planer på att åka upp dit någon gång efter studenten, för att samla på oss lite cash, men även uppleva lite annorlunda miljöer o.s.v. I mejlet stog det iaf att hon varmt rekommenderade att åka upp o rensa fisk, och att företaget hon varit på varit väldigt "omhändertagande". Hon gav oss namn o allt, så det är väl bara o ringa eller skicka ett litet mejl till dom så kanske vi har fixat oss ett jobb där uppe. This is gonna be great! ;D
men nu måste jag dra mig till sängs, ajöss till sjöss!

Tisdag

Hallå hallå, ingen uppdatering här på länge ser jag. Kanske lite dåligt gjort av mig men ja, så kan det vara :)
Just nu sitter jag hemma hos Shara med henne o hennes mami.. hon är så söt hennes mami. Liten o jättegullig.. Vi har precis lagat lite mat, eller Sharas mami skötte det som behövde stekas o jag o Shara gjorde lite sallad. Det var trevligt! Idag har vi bl.a diskuterat lite angående våra nya UF uppdrag. Vi kommer få jätte bra betalt med dom nya arbetena, känner att vi verkligen lyckats med det här. Pratade även lite om Norge trippen efter studenten, får hoppasatt mamis väninna svarar snart så vi vet lite mer fakta om allt. Sen var vi en sväng till ungomsmottagningen, för ett privat ärende ;) sen har det inte varit så mkt mer..

I helgen var det full rulle.. nej det var det kanske inte men i fredags var jag med Gustavsson o hade en "liten" fest hos mig. det var riktigt trevligt o efter det så blev det krogen. På lördagen var jag med Holm, då var det bara hon o jag hemma hos mig men sen vart det krogen igen. Drack inte så mkt någon av dagarna så jag är ingen fyllekaja, haha. På söndagen åkte jag o syster hem till mami o hängde där. Käkade lite mat o kollade på Wallander. På måndagen åkte jag till vingåker med mami o jobbade i 7 timmar ungefär. Det blir bra med cash nu tills Sälen resan vecka 6 tsms med syster o några till. Sen har det väl inte varit så mycket annat importante.

På nyår blir det iaf til Örebro med syster o Shara. Mina bröder ska tydligen ha nyårsfest, så dit ska vi o ha det skoj. Problemet är ju att jag inte har nån klänning än.. får väl hoppas på att jag hittar en när jag, shara o sara(båda sarorna-en sara? vet inte) åker på "mellandags-rea-shopping".

Ja men nu måste jag tagga, har mat som väntar!

uj uj uj

  • måste köpa nyårsklänning!

i had to have this talk with you, my happiness depends on you


Måndag

Ja hörreni, nu är allt firande över :)
Det har varit ett par härliga dagar faktiskt, är riktigt riktigt glad över att vara 18 säger jag bara! Haha, allt känns fett bra.
Som jag säkert skrivit förut så hade jag ju fest på lördagen. Det var riktigt kul faktiskt, även om det bara var en massa brudar till en början(och Kim, men han är bög så det räknas inte;) Det kom ju några killar iaf så det var bra. Fick lite roliga presenter oxå, typ vin, bling bling o så. Orkar inte rabbla upp allt, då jag redan gjort det på bdb, så vill du veta: Kolla min bilddagbok. :)

På söndagen vaknade jag runt nio, märkte att dessi inte var hemma sen natten innan men tänkte inte så mkt mer på det, utan började städa undan en massa pant o skit. Stank ganska mkt öl ska ni veta.. Ja, inte gjorde det saken bättre att jag skulle hem till mami vid två, så jag hade inte direkt tid att städa bort allt eller sova typ. Syrran kom iaf tids nog runt 11, vi poppade lite popcorn, tog en snabb dusch o inväntade sedan mormor & morfar. Vi var ju självklart otroligt sega sen dagen innan, vilket man kan förstå. när vi väl kommit hem till mami, var det inga andra där än(ja, bortsett från husägarna då) min morbror o en kusin kom efter en stund o när vi börjat fika kom även mamis kusin Carina. Hon hade med sig sin "polare"(enligt henne, men vi vet alla att dom är kk), sin dotter Sanna o "polarens" son. Hon hade nog den bästa presenten för dagen, om man tänker på vad som är bra mot baksmälla, alltså en platta öl. Grattis säger hon o kastar sig över mig o slänger upp plattan i min famn. Haha, det var kul :D ja, o så fick jag en vågtång av mami & CO oxå. Har önskat mig den ett tag nu, så det var soft. Sen en massa pengar på det där, o en familjepizza av papi.. :P

Usch ja, idag är det måndag. En tråkig dag kan man säga.. var uppe halv sju imorse, sen iväg till jobbet med mami o jobbade nåra timmar. Sen till tandläkaren. Inga hål, o tandläkaren sa att jag var duktig på att hålla rent i munnen. Det var jätte kul o höra tkr jag.. eller nått..

Torsdag

Tjo. Idag är det torsdag och skolan börjar snart. Jag kan dock inte vara där för jag har ju fått den trevliga förkylningen. Trodde det var på väg att gå bort igår, men nej, idag är det nästan värre. Nyser mer än igår o hostan har kommit igång lite. Får hoppas att det gått bort tills på lördag, eller i bästa fall tills imorrn. Tänkte vara lite snäll mot dom som inte vill bli smittade och hoppa över skolan idag, o se hur det blivit imorrn. Men ja, nog om detta..

Igår var jag med mami och tog kort till mitt nya leg. Kan ju inte säga att bilden blev "oh shit, värsta najs" men inte heller "fy helvete, vilken mås" utan den blev okay. Men annars så gjorde jag inte så mkt, lekte jätte mkt på photoshop. Det är as kul :) kan ju visa några bilder för att vara snäll!


               



Ja, det var dom.

Anyways, nu är det snart löööördag och då har  ju jag mina fina fest. Än så länge är det väl typ 13 st som jag vet säkert kommer, nått sånt i alla fall. Undra om nån tar med sig present? ;o det ska dom ju inte behöva göra, så nej det är det nog inte. Haha :p ja, nej nu orkar jag inte skriva så mkt mer, såg bara att jag inte uppdaterat på länge så jag gjorde det nu när jag ändå har tid :)

RSS 2.0