lyssna nu

Jag vill så gärna plantera min näve i ditt fejs och möblera om det. 

kan hon vara mer tragisk? Hur patetiskt är det inte om man sitter o pratar om en person när man mycket väl vet att personen hör? Haha, okej jag vet. Hon vill göra mig arg, ledsen, irriterad, hon vill ha bråk. That's the way she is.. men jag har bestämt mig för att inte bråka, nej jag ska ta det lugnt. Chilla, ta dagen som den kommer, JAG tänker inte vara den som börjar tala med nävarna. Börjar hon-så avslutar jag. Att hon ens kan tro att killarna vill ha henne? När dom inte ens pratar med henne, dom tittar inte ens på henne. YO, wake up bitch. Men låt mig va, annars kommer du få en gravsten hemskickad.

små men minnesvärda händelser

Imorse efter lektionen skulle jag och Sofie upp på stan. Vi går mot bussstation och ser att det ser tok fullt ut vid väntplatsen, så precis när jag lyckats kläcka ur mig en mening i stil med : "Kan vi bara inte ragga upp nån med bil o fråga om skjuts?" hittar Sofie ett perfekt mål. Några killar med en stor vit van, hoppar in i en bil vid sidan av oss.
-" Hej, har ni plats?"
- Ja, det har vi nog, Tre platser tror jag..
- Bra, ska ni upp på stan? Får vi åka med?
- Javisst, det är lugnt.
Sofie vänder sig till mig o viskar något som liknar "jag känner inte dom... så bra." Vi hoppar in i bilen o får sedan se två tjejer dyka upp precis brevid.(Dessa två går förövrigt i samma klass som "chauffören") 
- Nej, tjejer nu snodde ni våra platser. säger dom med ett leende.(alltså ni fattar, att dom skämtade lite.)
Jag och Sofie säger inte så mycket utan skrattar mest o sen slängs bildörren igen! Det var kul.

Jag och Hawraz hann inte ses så mycket idag, vilket inte är så kul för, ja, jag tycker om att vara med honom helt enkelt. Han gör mig glad.. men för en timma o en halvtimma sen så skickade Hawraz sms, så här löd konversationen:
- Vad gör du?
- Jag gör inte så mycket, vad gör du?
- Jag har en överraskning åt dig
- What?
- Jag säger det snart.
- Jaha, vaddå säger det snart? :P
- Hallåååå? :)  (fick inget svar på en lång stund)
- Ja men vänta älsk
- Nej jag vill inte :)
- Jag blev ledsen förut så jag måste se dina ögon  för att bli glad igen. Så nu står jag utanför din dörr.

och mycket riktigt, jag smög bort till dörren o kollade ut genom dörrhålet, och där stog han :) det va la gölligt? Nej okej, men det tyckte jag.

En annan minnesvärd händelse idag, är att jag fått mina VITA CONVERSE SKOR! Dom har jag längtat efter heeela ett år tillbaka. Usch, då blev jag glad! Ja, alltså jag betällde dom ju inte för ett år sen, men jag har velat ha dom en bra lång stund. :)

Men nu orkar jag inte skriva mer, min mage har varit ilsken sen 7 dagar tillbaka o blev bara värre med tiden. Och nu har även huvudvärken börjat härja, inte direkt något jag är glad över. Så, vi hörs. Peeace!

med längtan till sommaren

Igår gott folk så hade jag "klassfest". Gick kanske inte riktigt som jag tänkt mig men det är lugnt. Under hela kvällen här hemma så var jag absolut inte på party humör. Ja, det fanns nog inte riktigt en anledning till det, men så var det. De blev liiite mer folk än jag hade gissat på. Niclas och Holmström hade ju tydligen dragit med sig några pojkar och inte sagt till mig, men det löste sig ändå inte så farligt. Vi var väl en sådär 15 st här tror jag. Om inte tjugo. Blev mest soffhäng o prat. Eller okej, tjejerna ägnade sig åt dansen! Ja men sen blev det utgång i alla fall. Som vanligt in på Starlight(eller heter det Port 26 nu?)innan kl 23. För då är det gratis. Sen inväntar man tolvslaget, får sin stämpel och går vidare till alla andra platser. Hur som helst, kvällen slutade med McDonalds mat och en Shara i min säng.

Nu tyker jag faktiskt att våren får ta och komma. För efter den, så kommer ju sommaren! Då är det studenten som gäller! Klassen bestämde lite saker inför vår student kalender igår(dock så var jag inte helt med, jag satt mest och var hungrig)det blir film-tema på den. Vilket betyder att vi ska köra oilka filmer för varje fest som hålls. Ja, det blir nog bra det där.. nu måste jag nog gå. Shara vaknade till tror jag..!!

Peeeace


Today I was blessed (och resten av trafiken)

Ja, idag har jag övningskört. Två gånger faktiskt! Första gången med körskolan, gick väl lite halvdant, men hon sa att det var bättre än sist. Andra gången jag kördde var med mami, det var alldeles nyligen. Det gick strålande! Som på räls. Det är kul när det går bra, men mindre roligt när det går piss. Men idag är jag glad för det gick STRÅLANDE. Helt galant. Och tur är väl det, annars hade väl både jag och de andra trafikanterna legat risigt till..

Utöver dessa roliga händelser idag så har jag varit i skolan(?!). Jag vet, det är måndag, vad gjorde jag i skolan? Jag har ju inga lektioner på måndagar! Men lyssna, jag och Shara skulle träffa några kunder. Så jag gick upp tidigt gjorde mig i ordning och gick till skolan. Vi fixade affischerna och inväntade våra kära kunder. Så alltså, en tidig måndag morgon, jag var trött, och ja, det var måndag helt enkelt. Så till råga på allt - så kommer inte kunderna! Nej, dom hade glömt bort det.. Så det blev en lunch rast och bussen hem. Jag och Shara gick till, vi kan kalla den för turk-affären, och inhandlade lite saker. Bl.a Arian(yoghurt blandat med vatten typ, bland det godaste man kan dricka) och baklava.(Bland det godaste bakverken man kan äta. Uttalas typ bachlawwa, eller baschlava kanske..) Ja, efter det så gick jag min tur till körskolan då. Efter körskolan gick jag hem till Shara och fikade upp allt gott! Efter det gick jag hem till Hawraz, jaa förresten det är ju en månad imorrn. Okej, inte så mycket att hänga i granen... men skit samma. :) Nu måste jag faktiskt göra något att äta.

Peace!

RSS 2.0