Torsdag

Ah tja, uppdateringen har varit dålig tack jag vet :) vet inte riktigt varför har bara inte haft orken.

Kan ju ta helgen som var. På fredagen hämtade vi syrran på flygplatsen, klockan var runt 8.25 när vi kom fram. Vilket var tajmat eftersom Dessis flyg skulle vara framme 8.35 (trodde vi). Men det visade sig att hennes flyg var försenat två timmar, det fick vi aldrig reda på så vi stog där i två timmar o väntade. Mami belv orolig o trodde att hon fastnat i tullen eller nått, så hon gick till en info disk. Dom sa att det inte var nått fel o att allt var som vanligt o medan hon stog där o pratade så kom Dessi ut ifrån all folkmassa. Ja bla bla bla.. när vi väl satt i bilen så började dessi plocka upp alla presenter hon köpt åt fok (Alle o mig). hon gav mig först en stor klubba, sen en koala björn(mjukisdjur, inte riktig sorgligt nog) Men när jag tog den i handen så upptäckte jag att det var nått fel på huudet, så jag lyfta lite på hans hals. Och då var han helt cuttad över halsen! Jaha, tack en cuttad koala lixom. Då började dessi prata om nån lapp som dom klistrat fast på hennes väska i Thailand som det stog Security Checked på. Dom hade tydligen kollat efter knark i hennes väska, och cuttad halsen på min koala i tron om att det fanns nått där. Ja, det var väl lite kul så där... På hemvägen tog vi en sväng hem till mormor o morfar för o käka lite lunch. Dom hade precis fått hem en hundvalp så mami hade köpt med lite hundleksaker. Felix heter han, och det var jag(stolt!) som valde namnet.

Efter hemfärden senare på kvällen drog jag o Dessi till Hannah för ett Welcome Back Partei. Det var trevligt, satt o ppratade om typ allt. Jag råkade göra nått med min hand, såg ut som att jag blodat ner den just då. Så jag gick o sa till folk att jag skurit mig o allt. Men det gjorde ju inte ont så det var lite misstänksamt.. När jag senare kollade på kort, såg jag att det nog inte var blod utan typ bär av nått slag som jag råkat mosa i handen. Men ah, det var kul för stunden iaf... på lördagen var det bara en helt vanlig moffar dag. Dessi o jag inhandlade en jävla massa skit bara som vi drack o käkade mest hela dagen. Söndag var det iväg till Flen, hade en kusin som fyllde år så vi grattade henne.

Måndagen - Solade solarium i 30 min, vilket ledde till att jag konstigt nog brände mig ifrån smalbenen upp över magen. Är röd fortfarande idag o det kliar o svider. Inte najs.. sen var jag med Doni
Tisdagen -  Var på handledarkurs med mami, micke, jens o albin.
Onsdagen - Gjorde inte så mkt, målade naglarna o var med Doni.
Torsdag - Vaknade, åkte till vingåker o jobbade. Efter det åkte jag till stan o tränade med mami. Nu sitter jag här o typ chiiillar.

Imorgon är det Halloween. Då har syrran fest i min lägenhet, feeett kul. Jag själv ska dock inte vara med utan jag drar iväg på 18 års fest i stora sundby. Men det blir nog tidigt därifrån tror jag.. Då måste jag hem o kolla läget i lyan ;)

men nu ska jag tagga!
Ciao


Torsdag

Shululu.

Sitter här trött o sliten. Vet inte riktigt varför, men det är skitsamma.

Har hållt på med esternas musikal för fullt känns det som, hade två föreställnigar i rad en dag. Men det var riktigt kul faktiskt! Fast jag tror inte att jag ska bli nått som har med ljus att göra :)

Annars har det inte varit så mkt i skolan som är värt att nämna. Har inte hånt nått speciellt faktiskt..
på min fritid har jag lekt lite med Doni, Shara o Gustavsson.
Var igår på Saras handbollssmatch o tog lite kort. Det gick väl inte så najs, korten blev mest suddiga. Dessa kort ska förresten användas till ett projekt vi har fått i skolan, som går ut påatt ta kort på ett event. Man ska även spela in ljud till det, vilket jag skötte. (Shara tog kort) Mja, det var väl det mest spännande denna vecka.

Idag var det sista föreställningen i skolan, den skötte jag o Shara. Det var ju lite sorgligt att det var sista föreställningen, eftersom man blivit så van att sitta där varje dag nu. Men ja, vi lär säkert få en ny musikal att sköta snart!

imorrn är det fredag, har ledigt från skolan för jag o mami ska hämta Dessi på The Airport. Två månader borta nu, ja .. jag skulle nog inte heller klara att vara där så länge faktiskt. Inte utan att veta vart jag ska bo o så.. Hon landar på arlanda kl 8.30 på morgonen, så mami hämtar mig här klockan 5 imorrn bitti. Tjockt tidigt, jag vet. Lär nog somna i bilen! Det tar ju en stunda tt åka dit, så det är ju bara självklart att vi åker så tidigt. Efter att vi hämtat henne o jag kommit hem så är allt helt tomt.. inget på schemat. Ställde in klassfesten i dag för det verkade som att ingen ville komma o ingen kunde komma heller. Så det var bara piss med det. Lär kanske sitta hemma o käka chips eller nått sånt najs. Fast syrran skulle ju ha welcome back party, så man kanske lyckas smita in där.

Ja nej, nu orkar jag inte mer. måste verkligen sova nu.
Ciao!

Tisdag

Shululu. Nu är det 4 dagar sen jag uppdaterade, o syrran klagade på att jag inte skrev särskilt ofta så jag får göra det nu ;)

I fredags hade jag ju klassfest, inte så lyckat. Det var inte så många klasskamrater som kom, det var bara lite "group hang" mer än fest, kan man säga. Ja, efter detta drog vi ut på stan, hittade min kusin där i vimlet o jag sa att han fick sova hos mig så han gjorde det. Han hade tydligen fått spyor på sig under kvällen av en polare, så jag var uppe på natten o tvättade hans kläder. Snällt..

Ja, på lördagen åkte Marcus(kusinen) hem vid  två ungefär, så sara o jag drog till mcdonalds o käka mat(frukost kanske man kan kalla det). Ja, sen runt nio gick jag o Sara till Christian på fest. Hände inte så mkt där egentligen, det var väl mest att någon råkade slå sönder hans ruta på balkongen. Men annars satt vi bara där i hans säng o kollade när folk strulade runt. Haha, nej då.. Det var typ fyra som gjorde det.. bara. Mja, sen gick vi ut på stan. Träffade en gammal polare, Rickard, vid statt o vi stog o pratade lite. Men sen gick vi hem o hängde lite, sen sov vi. På söndagen tog jag 11 bussen till vingåker o åkte med mami till örebro. Köpte nytt skrivbord, ett lakan o så några tvålar. Allt från IKEA. Sen köpte jag en tröja från VILA oxå. Har egentligen inte så mkt pengar.. men ja.

Igår hade estet sin första musikal föreställning för allmänheten. Då var det jag o Gustavsson som skötte ljuset.. As kul var det! Dom tyckte att vi var jätte duktiga. Haha! På onsdag tror jag att jag ska sitta igen, riktigt kul är det iaf. Efter musikalen åkte jag hem o gjorde inte så mkt, sen kom Wellars hit. Vi gjorde inte så mkt heller, lyssnade på musik o kollade på datorn.. jätte skoj.

Just nu sitter jag o väntar på Shara. Vi ska skriva vår budget o så, till vårt företag. Yea, det kommer bli bra.. Men nu tänkte jag sluta. Ha det najs!
Ciao

Fredag!

Hallå, sitter här med Sara, Holmström, Elin o Therese. Så vi är fem pers här hemma hos mig. Det är ju klassfest vet ni.. Oj oj oj, vilket party! Nämen, det kommer ju fler med tiden! Kände att jag inte uppdaterat på länge så jag tänkte passa på just nu.  :)

Var på körskolan(Sjögren/berg.. minns inte vad det heter..) i onsdags, det var ju trevligt. Testade synen o sånt.. Så jag får veta om några veckor om jag får körtillstånd eller inte. Men det lär jag nog få, vrf inte lixom? ;D

Nästa vecka är det musikal på skolan, min klass ska sköta ljuset på den. Eller just nu är det jag, sara,sara,elin,sofie o shara som ställer upp o gör det ;) men det blir säkert bra..

Jag o Shara ska snart betala in våra pengar till UF grejen. Vi har kommit ganska långt nu o det går skapligt bra faktiskt.. Jag har gjort avtal o Shara har börjat skissa på affischer o så. Men ja, vi ska ställa upp i alla tävlingar som går att vinna med UF företag.. T .ex bästa säljare, bästa tjänst, bästa affärsidé o.s.v. Men nej, nu ska jag socialisera mig lite va.. Det är ju idol på tv!

Ciao

Onsdag

Hallå hallå alla små.
Just nu sitter jag i skolan o har multimedia. På den lektionen så är dagens uppgift att vara med på ett event o ta kort o göra intervjuer. Jag o Gustavsson har valt att vara med på en handbollsmatch. Men tyvärr är inte matchen förrns på onsdag, så idag blir det till att bara planera lite o så.

Senare idag ska jag iväg till körskolan med mami, Micke, Jens o Albin. Dom ska ta lite syntest o sånt, sen är det bara att tuta o köra.. eller nästan. Sen har jag inte så mkt mer planerat. Tänkte göra lite arbeten, måste bara skramla ihop alla papper. Funderade på samhällskunskap, men så kom jag på att jag gjorde dom nyss på själva lektionen.. så då gör jag nog textkommunikationen. Mejlade in mitt förra arbete till Inger(läraren inom textkom.), men jag har inte fått nått svar än så jag vet inte om hon har fått det. Får leta upp henne sen o kolla!

Mja, sen har ju jag varit lite dålig med uppdateringen, I know. Skrev senast  lördags. Efter den uppdateringen, senare på kvällen hände inte så mkt, jag o Holm var ute o gick. Drog förbi Lilla krog som hade karaoke.. nej kareoke, njää karaeoke.. asch, ni fattar. Dom hade det där iaf, o det var jätte kul o se alla fulla ställa sig där o sjunga. Dom trodde nog att dom var as bra ;) fast jag ska inte klaga, jag är nog inte bättre på sång än dom i det tillståndet. Sen när vi var på väg hem precis utanför mitt hus faktiskt, så kom en ca  20-årig kille fram till oss o började snacka. Han sa att han sett oss på Statt, o vi ba "njäää, vi har inte åldern för det." Och han ramlade runt lite där, sen frågade han vart kapellgatan låg för han trodde att han hade gått vilse. Ingen aning sa vi, men snälla som vi är så följde vi med honom o letade. Och tur nog så hittade vi, han var på rätt väg hela tiden. Sen var det inte så mkt mer o vi drog hem o sov. Då var väl klockan runt fyra på natten. Yey, det är så kul o vara vaken 24/7.. Nej, men jag gick iaf upp halv åtta på söndagen för att tvätta. Sen sprang jag upp o ner mellan källaren o sängen. Ah, det var jobbigt :)

Igår gjorde jag våfflor åt mig o Sara, Jesse var med oxå.. men han ville inte ha några våfflor.. Så han fick vara utan. 
Fortfarande lite whine angående klassfesten. Vissa säger att den borde vara 24:e o andra säger att den ska vara 17:e. Jag har ingen aning, spelar inte så stor roll för mig. Så jag sa : "ah, men då har vi båda helgerna då! Så dom som inte kan den ena helgen, kmr den andra!" Helt perfekt ju. 

Men nu måste jag nog göra nått vettigt. Gustavsson drog för nåra minuter så jag är kvar här ensam(inte ensam=helt själv, utan ensam utav "min grupp" som består av henne o mig) Ja, men så kan det vara. Vi hörs!
Ciao


Snyggaste bilden ever! Togs nån gång i början av tvåan om jag gissar rätt.

Lördag

Hejsan hoppsan, har återigen varit dålig med min uppdatering. Men det har ju inte hänt så speciellt mkt, så det finns inte så mkt att skriva om. Har målat mina hyllor till mitt sovrum faktiskt, det blev bra. Morfar var här o skruvade upp dom.. Men jaja, i tisdags var jag med Wellars o Fille, i onsdags var jag med Jesse, torsdags med Holm och igår hade jag en liten "fest". Det var Holm, jag, Hanna, Wellars o Fille som hängde. Men sen kom även Gustavsson o Jossie, dock så stannade inte dom så länge. Sen så kom även wella o filles polare Patrick förbi.. Men han kunde inte stanna allförlänge, då jag, holm o hanna skulle ut på stan runt elva. Väl ute på stan så fumlade vi mest runt o gjorde inte så mkt. Hälsade på folk o bara hade trevligt. Idag så vaknade jag runt 9, då syrran ringde från australien. Det var då en korta 8 månader, haha. Hon kommer hem om två veckor u see. Men ja, när jag väl var vaken upptäckte jag att jag fortfarande hade kläderna på mig sen natten innan, haha. Jag hade tydligen bara slängt mig på sängen,  o somnat. Sara var den som var uppe o släckte i lägenheten o sånt. Sen hade hon pratat med mig men det har jag inget minne av. Ah, fina grejer det där.. Anyways, när jag var uppe satt jag vid datorn ett tag, hängde vid teven, varken sara eller jag är väl inte på vår pigga sida idag. Har iaf varit o handlat nu, tre liter cola köpte vi. Fan vad gott! Sen ska jag laga våfflor med glass. Det blir najs.. 

Har suttit o kollat på teve en stund nu. En film som heter "Ed - lagets hjälte" är det som visas.. Joey(Matt LeBlanc)är med i den o han är skiiiiiitsnygg! Ja uja, solbränd o ung... Det är fina grejer. Verkar som att Sara kommer somna snart igen, hon ligger i soffan med täcke o allt. Meen, nu måste jag nog sluta. Sara ska med bussen vid tre och sen komma tillbaka igen så vi kan ta våran nattliga tur. Det var länge sen nu.. Men vi hörs ppl!
Ciao
 
tycärr funkar inte min bilduppladdning atm, men jag fixar't så fort det funkar. För er som har bdb eller facebook så kan ni ju alltid checka min sida där.

Tisdag

Ja hörreni, det har varit lite dåligt med uppdateringen. Sorry för det. Får istället skriva hela min helg på detta inlägg..
I fredags var det skola o så, inget speciellt där. Efter detta drog jag hem med Sara o knäppte första ölen. Var väl runt tre tror jag.. Sen gick hon o hämtade sin gubbe vid tåget. Dom skulle åka med 16.20 bussen till v-åker så jag gjorde oxå det. Väl i v-åker gick jag till papi.. Skulle ju var hundvakt, eftersom papi skulle o äta middag med några "grabbar". Så runt 18.00 började det komma "grabbar". Med grabbar menar jag kanske 40-50 åringar. Najs! Jag satt där i käkade köttbullar ur en plastburk o lekte med mino, medans dessa "grabbar" knäppte bärs o snackade jaktvapen. Sen drog dom o jag gick en tur med mino, hämtade ildus vid konsum o gick hem till papi igen. Sara o hennes karl var redan hemma hos mig då, dom gick dit när jag var ute med hunden. Hemma hos papi drack vi lite o sen tog vi hunden o lullade iväg. Vi var ute hela kvällen/natten. Från klockan åtta till tolv. Vi gick runt hela vingåker o stötte på lite olika roliga männsikor, sen ringde papi som var hemma, så jag lämnade hunden där o gick hem till Sara. Hos Sara hände det inte så mkt, Sara o hennes karl däckade o jag.. hm, kollade på Scrubs? Sen sprang jag till nattbussen, gick hem o somnade runt 02. Nästa morgon(lördag) gick jag upp 07 för att duscha o packa, sen tog jag 09 bussen till Flen. Där min mormor o morfar hämtade mig. Vi åkte hem till dom o sen till en second hand butik, där vi köpte en fett najs tv bänk för otroliga 40 kr!  Efter det tog vi en tur ner till lager 157. (Dom bor ju i hälleforsnäs, så det är inte spec. långt) Där hittade jag iaf en svart oversize t-shirt, ett långt svart linne o en beige sjal, allt för 129 kr. Fett billigt. Sen prövade jag oxå en grå huvtröja(från herravdelningen)med fin fickor o snörning längst ner. Men jag tyckte priset 400 var lite dyrt så jag tänkte strunta i den. Men sen köpte mormor till mig ändå, för hon tyckte den verkade mysig. På kvällen var jag ute o fotade lite i skogen o så, sen åt vi taco. Guuud, vad jag längtat efter det! Det är så gott. :)
söndagen hände inte så mkt, jag tog det lugnt mest o gjorde lite historia arbete. Tänkte börja sy lite eller nått, men jag orkade inte. På måndagen var det hemfärd som gällde, åt lite mat hos mormor o morfar, sen körde morfar hem mig. Väl hemma skruvade han upp lite hyllor åt mig, eller inte själva hyllorna men dom som håller upp dom. Hyllplanerna håller jag på o målar nu. Dom blir svarta, allt ska gå i svart, vitt o lila. Efter att morfar dragit o jag hunnit plocka fram färg o så, skickade Wellars sms o frågade om jag ville komma över o käka middag. För han hade så tråkigt, så jag drog över dit o käkade mat o efterrätt. Jag kom väl hem runt halv två nån gång, lite sent kanske med tanke på att det var skola idag. Men ja, jag kom ju upp i alla fall. Okej, det var min helg i "korta" drag.. tsss.

Nu sitter jag o bara tar det lugnt en stund.. Slutade för en halvtimma sen ungefär. Det är najs. Ska snart ut på stan o fika med Wellars... haha. Men vi hörs yaoo!
Ciao


Här är lite bilder sen helgen btw..

Torsdag

Idag har det inte varit så mycket på schemat. Bokstavligt talat då.. Hade en lektion på morgonen till klockan 9.40, åkte sedan hem o strosade runt. Sen tillbaka till skolan runt 11.40. Då hade vi scenografi. Jag o Shara hade en liten redovisning angående esteternas musikal som vi ska ljussätta. Ja, mycket vill dom ha, men det kommer bli svårt att fixa allt. Efter det var det företagande. Mycket strunt på den lektionen faktiskt.. Det mest seriösa var väl att jag o Shara kom fram till att jag ska vara med henne o starta UF-företag. Jag ska ses som hennes assistent eller sekreterare om man vill säga så. Sen bar det upp på stan, med Sarorna. Hände inget speciellt där, så när dom dragit hem gick jag hem o gjorde lite nytta där. Plockade ihop skor som ska ner i källaren, inredde garderoben lite snyggare, diskade o snygga till mitt rum. Men annars är det väl inte så mycket mer. Jag har ett tråkigt liv helt enkelt, tack jag vet! (:
Fille sa att han skulle komma till mig vid halv åtta-åtta. Men honom har jag inte sett röken av.. yeah yeah.




Imorgon är det ju fredag, som vi alla vet. DÅ ska jag vara hundvakt i Vingåker, yeees! Men som tur är har jag ju både dricka o sällskap så jag slipper lida.. Holm o hennes grabb kommer förbi o så har jag mina fina öl. Om det är någon annan som vill komma så, slå en pling vettja! Papi o hans grabbgäng ska ut o keka runt sju så han vill att jag kommer vid 6 o sköter Mino(the dog). Och klockan 20.50 tar jag bussen till stan o fortsätter dricka mina fina öl. Tror Holm o karln ska med oxå.. Ja, riktigt trevligt. Länge sen man var med Holm..
På lördag, då ska jag iväg till Hälleforsnäs. Oj oj oj.. För er som inte vet så ligger det utanför Flen. Ska till mina kära morföräldrar. Funderar på att be dom göra tacos när jag kommer. Är så himlans sugen på det! Dom är snälla, ås jag tror inte det blir nått problem. Mormor ville att jag skulle komma nån dag o gå med henne på Lager 157, o då tänkte jag; "Nämen oj vad bra, då gör vi det nu!" Sen har jag lite fotouppgifter som behöver göras, bl.a ta kort på "hösten". Då tänkte jag försöka lura ut mormor i skogen o kanske knäppa lite pics på henne. Haha.. Nej, jag ska ju självklart fråga henne innan. Men hur som haver.. Nu tänkte jag kolla teve, vi hörs!
Ciao

Ibland är man inte annat än snygg



Onsdag

Ja, idag har det väl inte hänt så mycket. Först engelska på/i FCI. Sedan en lång rast, efter det multimedia. Och sen efter det så drog jag, Gustavsson o hennes bror runt med bil på stan. Otroligt roligt. När jag kom hem tvättade o handlade jag. Köpte SOLO(tidningen), läste lite om hår med tips o sånt. Jag kände då att jag verkligen vill ha långt hår. Det är så mycket finare, eller det beror på vad det är person med håret. Men jag vill i alla fall ha det.Hur mycket jag än sparar så känns det som om det inte växer något.. Funderar på att dra runt o leta efter nått hårextrakt som kanske får det att växa fortare. Har använt schampoon som gjort håret tjockare, men det känns lite ondödigt eftersom jag redan har någorlunda tjockt hår. Men ja, jag får väl se. Kanske nån som har ett tips? Men nu måste jag göra något att äta som kottar. Vi hörs!
Ciao

Saras Onsdags gästbloggning

Hejsan. 
På onsdagar framöver kommer Jag sara att gästblogga här i bilens blogg. 

Idag tänkte jag skriva om inget viktigt alls, ska bara presentera mig , och sen är jag klar. Sara Elisabet Gustavsson heter jag, jag går i samma klass som Bea, hon är en rolig prick! 
Aja, vi hörs på onsdag igen, om ni inte läser min blogg förstås! 
Finns bland Beas länkar!
FULL FART! 

RSS 2.0