You're so fine you blow my mind!

Hawzi är inte hemma. Nej. Han är i Sthlm. Perfekt! Han åkte imorse. Jag träffade inte honom i söndags, inte i måndags, inte idag. Nej, utan imorgon. Då träffar jag honom.. yes, klockan sju. (på kvällen) Då kommer han hem. Jag saknar honom! Vänta nu, jag kanske träffade honom i söndags förresten, ja men det gjorde jag ju. Okej, det är en dag mindre. Men ändå, jag saknar honom! hur som helst..

Idag har en sak stört mig något så förträffligt mycket.
Allt snack om prinssesan Viktoria och.. han killen hon förlovade sig med. Ja, vissa bryr sig verkligen om det där, men inte jag. I don't give a shit! Alltså... bla bla dom har förlovat sig. Vaddå, passar dom inte eller? Jag föstår inte. Dom är väl kära eller nått, fan låt det vara. Okej, kan förstå att det är en stor sak att ALLAS VÅRAN SVENSKA KRONPRINSESSA VIKTORIA förlovar sig! Jesus Christ, det är viktigt. Men det är ju som att det är så viktigt att det var just Daniel(kollade upp det..)som hon förlovade sig med.. Men det är inte det jag ska skriva om i min blogg nu, för kolla! Nu föll ju jag för grupptrycket och skrev om samma sak. Hallå, idiotförklara sig själv? Haha, Bea är smart!

Men strunt samma, min dag idag!

Skola, fika med Shara på stan. Hem till Shara, visade henne hur Brasilian Hard Wax fungerar. Meget imponerad hon blev! Nej kanske inte.. jaa, sen åt vi fin mat. Hennes katt "lekte bort" locket till vaxet och jag fick leta. Sen läste vi lite bloggar. En del diskussioner om Norge resan och Road trips kom även på tals. Ja sen gick jag min väg hemåt.. hemma fixade jag hem SPOTIFY, oj oj här är man allt bra duktig. Så nu har jag det hetaste samtalsämnet på marknaden.. i min dator! I och med att jag fixade detta, så beslöt jag mig för att söka på Toni Basil. Och för er som inte vet, är det original sångaren till låten "Mickey" som bl.a sug Carola gjort en svensk cover på. Vet ni fortfarande inte vilket låt det är så.. synd för er. Jaja, Toni Basil var det. Jag började lyssna lite på hennes låtar och fastnade för hennes spanska version av Mickey. Den svänger ju! Haha, skit bra..

Okej, nått mer då?Jo jag var hos mormor o morfar igår med syster. Träffade älsklings Felix, så söt! Sen rotade jag igenom mormors förråd med hennes egen stylade, specialsydda, halvt sönderklippta matt trasor till kläder. Ja, det är en upplevelse måste jag säga! Hittade faktiskt en del fina kläder som jag fick med mig hem. De flesta kläderna är dock från 70-80 - talet, men det gör ju inte mig ett dugg! Nu känner jag att jag måste sova faktiskt. Skola imorrn!

Peace

the resumé

ingen uppdatering har gjorts på lång tid, därför kör jag mina älskade resumér - (nej, ska det vara två een? eller en? Nej då blir det EN.. kanske.. vi skiter i det där). Hej, nu kommer den.

Under de dagar som jag inte uppdaterat har jag:

- Åkt till mami(umgåtts med syskon o allt det där)
- Jobbat.
- Övningskört (både med mami o trafikskola)
- Tankat adobe ps cs3.
- Varit med Hawzi
- Åkt till Norrköping(med Hawzii)
- Träffat gustavsson+company i norrköping.
- Ätit ceasarsallad. Som nu är min favorit mat.
- Kollat på film, druckit lite vin, ätit goda snacks med Shara.
- Träffat morfar två ggr.
- Nyst.
- Stökat till rejält i min lägenhet.
- Gått en hel del.
- och lyssnat på musik.

Tack för mig!

Höjden av tristess

När jag är riktigt uttråkad, eller bara nyfiken på hur något skulle se ut på ett annat vis, då vänder jag mig till Photoshop.. det är så kul at göra nya upptäckter.. eller hur man ska kalla det. Bildretuschering - I love it.

this is my now

Får jag bara berätta att jag är glad? Jag är jätte glad! Jag är faktiskt det. Jag är glad glad glad glad! Men jag vet inte varför, samtidigt som jag håller på med att försöka ta körkort och tänker på det så måste jag plugga ihop betyg till skolan som är kvarvarande från förra året.. och ihop med det så har jag jätte dålig koll på min ekonomi dom senaste dagarna vilket har resulterar i att jag är typ pank! Så jag svälter, pluggar körkort, tänker på alla mina räkningar, skriver uppsatser om papi och filmrecensioner. Jobbigt läge kan man kalla det för, men jag är glad. Jag är glad!

Jag älskar er, mina närmaste, utan er kommer man inte framåt i livet. Tror inte alla som betyder något för mig, vet om det. Men jag ska bli bättre på att visa mina vänner, min familj och andra nära mig vad jag känner. Känner du mig lika bra som dina högra hand, så vet du att du är involverad i detta. Då vet du att jag älskar dig.  Man vet inte hur mycket någon betyder nått för en, innan man mist det. Eller hur går den nu igen? Ja, men ni förstår. Dock så känner jag inte att jag mist nått. Imorgon kommer min mormor och morfar, jag har saknat dom. (plus att dom har med sig Felix, sötare hund får man leta efter.. och det kommer misslyckas för det finns inte!)

Plus en sak till, jag har pojkvän. Min pojkvän, min Hawraz. Det är något speciellt. Kanske jag har sagt det förr, ni kanske tänker det tar säkert snart slut, det är som en vind som bara flugit förbi men flyger vidare snart. Men det känns inte så, nu är det något som håller mig fast. Tänk en sak, tänk en annan sak, tänk vad ni vill. Men en sak är säker, vad folk än tycker eller tänker. Jag är kär. I'm in love.

Nu blev det mycket på en gång, men jag är hungrig och måste sluta nu.
Hoppas alla har en bra dag, och lever var dag som om det vore den sista!

Helgen förövrigt var toppen!





(bilder från helgen, en på felix och på Hawraz!)

När övriga plagg ligger i tvätten.

Ni minns kanske den där någorlunda vanliga klänningen man kunde köpa på GinaTricot förra året? Med volang kjol nederst, och endast en snöre fastsytt så klänningen kunde likna en halterneck klänning. Ja, minns ni den inte, eller inte vet vilken jag pratar om så får ni i alla fall se en bild här.
Jag valde att köpa en aprikos färgad, för att det var sommar, och jag tyckte det passade. Dock så klippte jag bort snöret i nacken, det var bara jobbigt..

Hur som helst, jag hade tråkigt ikväll(efter att jag städat bland mina väskor)så jag bestämde mig för att ta fram kläder tills imorrn. Hittade dessvärre inget, eftersom allt ligger i tvätten. Great.. då plötsligt hittade jag denna klänning, och bestämde mig för att göra den lite annorlunda. Och detta blev resultatet:

det vart väl bra? Jaaaadå! :)

sen kan jag ju passa på och berätta att jag gjorde om en väska oxå. Eller inte så mkt väskan, men tyckte axelbandet på den var för kort, så jag bände bort axelbandet på två andra väskor o kedjade fast dom på den andra. Så nu är det en enda lång axelrem så väskan kan hänga sådär snyggt som den ska! Nu ska jag sova, god natt!

måndagar skulle man kunna sova bort

Ja ni, imorse var jag uppe vid tio, fixade allt som skulle fixas och gick bort till körskolan. Jag hade körlektion, med Ingegerd! Gick faktiskt bra.. var skapligt nervös, men det gick bra. Dock så blev hon nog ganska irriterad på att jag alltid höll ena handen på växelspaken.. "båda händerna på ratten", "vart ska händerna vara..?" Men annars gick det galant. Efter det så gick jag till coop och handlade. Behövde verkligen det kände jag.. jaa sen efter det så har jag suttit här. Väntar på att klockan ska bli så pass mkt att jag kan gå bort till bussen. Måste in till vingåker och hämta lite grejer som mami har på sitt jobb. Ja, det är min dag än så länge..

Igår tog jag mitt vin och pallrade mig bort till Shara. Vi möttes utanför Ica Nära, och där handlade vi ingredienserna till taco! Mijaaoou, vad gott det är. Sen gick vi hem till henne och gjorde i ordning maten, åt lite, drack lite vin, skålade för lediga måndagar o.s.v. Efter det satte vi oss vid teven o kollade på film. Till det hade vi lite choklad o dylikt. En riktigt mysig kväll.. sen blev Shara typ aaas full, hon ba spydde ÖVERALLT o massor med shit! ... nej, jag driver bara, hon mådde bra, haha. Nåväl, nu ska jag tagga o göra lite kaffe. Ciao!

Bea som Cassie



I can feel your halo

Ja ni gott folk, nu är det lördag natt. Alltså söndag morgon för några, jag vet inte.. men för mig är det natt. Kom precis hem faktiskt. Har varit ute på en promenad i snöiga katrineholm. Ja, anledningen till att jag gick ut i första taget, var för att gå bort o ge syster en sak. Hon är på mc klubben borta vid Linden, så det blev en bit att gå.. Så då tänkte jag, vrf inte fortsätta promenaden? Så jag gick vidare förbi klubben,(efter jag lämnat saken) förbi KC betong, upp vid rödljusen vid Lidl, över bron och så vidare mot Shara. Skickade ett sms till henne och lyckligtvis så var hon vaken. Så jag gick upp till henne, pratade en liten stund o gick sen vidare ner på stan. Där var det tomt.. eller inte helt tomt. Några 40 plusare vid Lilla, eftersom det är karaoke kväll, och tre pers utanför Starlight. Mycket röj ikväll alltså..

Nåja, nu är jag hemma efter en timma o trettio minuter. Det var min story det.. innan dess så var jag hemma med Hawraz och tog det lugnt. Kollade film o gjorde lite mat.

I fredags var det skola, sen hem. Mami var här o lämnade min datorstol och mina nya "lack-leggings". Sen kom Gustavsson och lite senare anlände Hawraz. Vi kollade teve och pratade lite. Sen lite senare började jag o Sara göra oss i ordning för krogen. Ja, det var inte en så lyckad krog kväll, måste jag säga. Helt dött.. kanske inte helt dött, men inte speciellt kul i alla fall..

Nåväl, i torsdags var jag i skolan, sen till norrköping med Sara, Sara och Hawraz. Blev inget inköpt men ändå en trevlig resa. Nu måste jag nog sova, är en hel del trött :) Ciao!

slippin out of time

Ja, nu har ju uppdateringen var lite sämre igen. Sorry för det, men jag har inte haft tid helt enkelt ;)kan ju göra en sån där fin resumé jag brukar göra, när detta sker.

okej, förra veckan skrev jag ju sist den 27:nde tror jag.. ja, på fredagen där iaf så var jag duktigt och gick till friskis & svettis och köpte gymkort, yeey! Så nu är de hårdträning asså. Juste, innan det så var jag bort till körskolan o bokade körtid hos Ingegerd, gick galant. Har tid 11.20 nästa måndag, alltså den som kommer snart. Den 9:nde. Efter allt detta gick jag hem, packade lite grejer och åkte in till vingåker. Där mötte mami mig på station och sen åkte vi hem till Holm för att hämta upp henne. Vi hade bestämt att ha en mysig kväll ute på landet.. mycket najs! Det blev taco, snacks och film. På lördagen åkte Sara hem, jag fick övingsköra.. hm, kanske inte gick sådär jätte bra, höll på att köra in i en bil och råkade göra några burn-outs. Jaja, så kan det gå.. Efter vi varit i vingåker och släppt av Sara bar det hemåt för att jobba lite. Hade en aning mycket arbete som väntade mig, men vad gör man inte för pengarna? 
På söndagen gick jag upp vid tio, duschade och fixade mig. Sen åkte jag, mami o Micke till Hävla för att fira Mickes bror Kjell. Men Kjell var sjuk så familjen som var bjuden fick istället vara hos brödernas mor, Gunborg. Där åt vi upp smörgåstårtan och blåbärskakan som fanns. Jag hängde med min låtsas kusin Mikaela(Kjells dotter alltså). Hon går i skola i Norrköping så jag fick en skit bra idé, hon kunde sova hos mig och ta ett tåg till norrköping på måndag morgon. Detta gjorde hon oxå.. Vi var hemma hos mig, kollade på tv, chillade vid datorn, lagade ite våfflor och pratade om allt mellan himmel och jord.

Måndag då. Gick upp 0700. Följde Mikky till tåget, gick hem igen 0730. Somnade om igen.. Vaknade igen vid 1330 ungefär, tog mina träningskläder och drog till Friskis och hade bas-gympa med Holm. Efter detta hem, bytte kläder och tog en promenad runt i stan.
Tisdag: Skola på morgonen, hem. Städade, bytte om drog till Friskis och hade Step Up. Efter detta hem, duschade och var med Hawraz. 
Onsdag: Vilket är idag.. Har än så länge varit i skolan, har en rast på nära tre timmar. Efter skolan blir det friskis igen! Idag är det danspass på schemat :) 
Har en aning mycket träningsverk, så ni vet.

nu ska jag tagga, hare najs yaoo

RSS 2.0