Hot summer

Den här sommaren är nog den varmaste på år och dar! Det är kvavt överallt, som i en bastu. Och inte blir det bättre av att det knappt är någon vind, det är vindstilla och solen steker. Gosh..

Anyways, jag bor hemma hos mami nu igen. Tre år sedan sist.. än så länge har det varit okej. Lite trissel trassel med kartonger o svarta sopsäckar överallt. Men det löser sig.. jag har inte riktigt haft tiden till att fixa o så här hemma. Jag har jobbat de flesta dagarna sen jag kom hit och de få dagar jag varit ledig så vill man ju lugna ner sig lite.

Igår t.ex, då var jag med Kim till sthlm. Blev en spontan resa dit.. Det var faktiskt chill. Vi gick några rundor på stan, träffade Ale, en kort bög frisör som var pretty cute. Haha.. Sen gick vi till en tatuerare där kim hade tid. Han skulle göra en pinuppa på under armen. Den blev redigt fin och visa av tatuerarna trodde det var en avbild av mig ;) efter det så mötte vi upp evelina på gamla stan. Vi drog en fika och snackade lite. Sedan var det tåget hem igen. Måste säga att det var bra gjort av mig att åka till sthlm igår, då det åskade o regnade här hemma.

Usch nej, nu har jag inte tid mer. Ska ner till andra datorn och beställa hem hultsfred biljett! Tjoho


RSS 2.0