sleepy tuesday

Ja, idag är det första skoldagen för veckan. Sitter här med Shara och fixar i ordning våran kund Simon' s tidningslayout. Eller hon gör mest layouten o jag fixade hans baksida.. Lite krångligt sådär, men fixar sig säkert. Undra om han kommer snart.. 


Efter detta, vet jag inte riktigt vad som sker. Blir väl till o försöka sig till något plugg eller så. Vi får se..

Igår var jag ut en tur på stan, handlade lite stuff. På coop var jag duktig som köpte mycket frukt o grönt.. ja, det var min dag igår. Haha, mycket händelserik! Btw, nu har jag möblerat om. Helt själv.. mycket fina grejer.
Nu har jag inget mer att berätta, ciao

and it's sunday..

Idag så har det varit en extremt slö dag. Dock så har den inte varit tråkig, som man skulle kunna tro. Nej då, jag vaknade vid tre.. satte mig framför teven och fick till min förtjusning se att det var maraton med serien Chuck på sexan, igen! Nu var det typ 4 avsnitt på rad, igår var det ja.. mer. :) Jag har fallit för den serien alltså, det måste jag säga. Som tur är fick jag se de sista avsnitten från säsong 1, nästa säsong börjar imorrn! Men nog om det, efter att serien tagit slut för dagen, som var vid fem, bytte jag dammsugarpåse. Haha, det var kul.. kom på att jag för länge sen dammsugit upp ett örhänge, så jag tömde hela påsen(okej, inte så fresch) och letade igenom allt.... typ ludd o hår och döda spindlar. Hittade dock inte örhänget, men fick en annan present istället.. en strumpa. Ja, inte ofta man lyckas dammsuga upp såna.. men det hade tydligen jag. Hur som haver, efter det så dammsäg jag lite. Blev trött på det och ställde mig vid disken istället. Ja, tog typ en timma o diska allt.. när jag var klar med det så.. satte jag mig här.

Ska kanske ta en genomgång av fredag o lördag med.
Fredags: Slutade skolan, lite shopping med Shara på stan(köpte kjol på rea, mascara på kampanjpris, fin väska till normalpris och skor på rea) Jag o Shara mötte sedan upp Sara Holm och tog en fika på hembagarn.(efter att ha sprungit runt på alla de andra fikaplatserna, för att till våra besvikelser se att det var fullt. Det var ju iofs lunch så det var förståeligt) Efter fikat åkte Sara till Etuna, Shara gick hem till sig och jag till mig. Hemma packade jag, duschade lite.. betraktade mina fina nya saker och tog  sedan 16.50 bussen till vingåker. Hem till Alle och David. Där fick jag taco!(gaah, love it)Började dricka lite lätt vid halv 6 typ. Sen smink, kläder på och drickan i påse. Vid halv tio(?) gick jag, Alle o Dessi till vingåkers IP, klubbhuset där.. nått sånt. Där var det fullt med 30 åringar. Haha, Valle hade fest och hade lyckats bjuda sina mamis vänner. KUL! En 60 år gammal gubbe försökte t.o.m vid ett tillfälle att sno mitt vin! Oj oj oj. Nåja, vi var inte glada med kvällen, så vi  beställde taxi och åkte in till stan.(Jag, Dessi, Alle, David o Storfan) i stan blev det mer dricka, in på alla tänkbara krogar o allt blev loco senare. Träffade ett ex till mig, som även varit min låtsas bror en gång i tiden. Han hade missat nattbussen hem o fick sova hos mig. Syrran blev "bråk-full" och ville slåss med allt o alla. Som vanligt alltså ;) henne såg jag inte till något mer efter att hon bjudit på shots. Jag o exet gick hem, somnade på stört skulle jag tro.
Lördag då. Emil gick till bussen vid halv 11. Jag somnade på soffan.. Dessi ringde vid 12. Frågade om jag kunde gå till Åhlens o köpa samma kjol som jag köpt, fast åt henne. Njä, gick nog inte så bra.. somnade igen. Dessi ringde o sa "gå till coop". Fick på mig skorna o jackan, men hann inte ut förren Dessi stod i dörröppningen. Ja, så vi gick tsms till Coop. Köpte en påse ostbågar, en påse Dumle, två liter cola, en liter pucko och två pizzor. (dom var dock till dessi men jaja)Ja, allt var försvunnet vid klockan tio på kvällen. Då hade Dessi åkt till vingåker o jag somnade igen. Det var min lördag. :)

22-01-09

07.50 - Stiger upp, dusch, smink, kläder på.
09.40 - Till polisstation med mami.(Jag är målsägande i ett ärende)
11.20 - Hemma igen.
11.50 - Sara hämtar och vi åker till skolan.
12.15 - Första lektionen (får göra en fråge-enkät över internet)
12.50 - Lektion slutar, går på lunch
13.05 - Nästa lektion, jag och Shara gör en delårs redovisning.
13.50 - Lektion slutar.
14.00 - Hemma!


Det var min dag, interesting huh? Hell no... 

vill ha sommar!


Är det något jag kan..

så är det Photoshop!

 

eller?



21-01-09

Today har varit en mycket slö dag, återigen. Skolan kan inte bli mycket slöare känns det som.. man kommer dit, har ingen lekiton, tar lite böcker ur skåpet och sätter sig avskilt för att plugga. Det går inge vidare kan jag tala om.. Jag och Shara gick till skolan, kom dit, fick reda på att Sara fortfarande inte kände sig "redo" att komma tillbaka. Så vi t'nkte: Oj, vad kan man göra på tre timmars rast? Gå hem? Sova lite? Nej, vi tog våra böcker och satte oss i bibilioteket. Vi började med en halvårsredovisning angående vårat företag. Det gick lite halvt bra. När vi skrivit några rader så ångrade vi oss helt. Shara började sudda.. borstade av lite suddludd.. men det blev inget bra, så det blev en pappersboll utav det. Jag tänkte okej, jag skriver lite om filmen Citizane Kane. Fick inte fram ett enda ord.. Så vi satt där, diskuterade livet o allt mellan himmel och hav. Sen var klockan 10.30 och det var dags för lunch. Sen var det lektion vid halv tolv. Väldigt slö den med.. Servern var full så ingte arbete man gjorde gick att spara. Så det sket sig, yey.. 3 timmar framför datorn. Men det slapp vi. Holmström hade utställning på stadsbiblioteket. Så vi tog oss alla upp dit, kollade bilder, käkade salta pinnar och även lite nötter. Sen när läraren tackade för "visat intresse" så åkte jag o Gustavsson till solariumet och körde hårt på brunan. Hon vart väl mest röd I guess ;) efter detta, hem.. kollade på teve, Sara lagade köttbullar m. makaroner.. Hon drog hem.. Jesse kom sen, chillade med honom. Var på ultra crazy humör just då.. Hade väl överskottsenergi sen skolan antar jag. (since there was nothing to do.) Han åkte hem för en sisådär 50 minuter sen. Jag städade lite på rummet, pratade med syster, pratade med mami, drack lite Ramlösa.. hm, satt i soffan också.

Jaja.. about tomorrow. Då ska jag till polisen. Hemligtstämplat! Nej då.. det flesta vet nog varför. Ja, intressant.. sist jag var där.. så hade jag varit boven i dramat. Nej, vänta.. jag skulle hämta mitt pass då. Okej, gången innan det... då var jag boven. Eller nått. Skitsamma.. Nu ska jag tagga, later!

Heidi says fuck off!

 
me wants, me wants!
Den är dock slut på sidan jag hittat den, men kommer säkert snart tillbaka!

Nog om den, kan ju ta o berätta om den trevliga dagen idag!
Jag vaknade vid 6, mobilen var på alarm då.. lirade iväg några sms med Shara o vi bestämde att inte gå till skolan då(hade egentligen möte med en kund) för Shara hade migrän. Jag somnade om och vaknade igen vid halv tio ungefär, för att kunna gå på nästa lektion som började kl 11. Jag åkte med bussen, var på plats.... men ingen annan tydligen. Inger var inte i skolan, vi hade ingen... gud, vad heter det.. en sån där som inte är ens riktiga lärare men jobbar som stand-in.. minns inte men strunt samma, vi hade ingen sån. Ja,och det var ju sista lektionen för dagen så jag fick sluta, haha! Jag tog mitt pick o pack igen och drog hem. Var duktig som gick hem i allt slask tkr jag... även om jag fick 2 kr av Rico så jag kunde åka buss hem. ;D Men jag tänkte: nej, bussen går om 10 minuter, pallar inte vänta. Så jag gick.

Väl hemma satte jag mig framför datorn, kollade lite arbeten men var verkligen inte på jobb humör. Så jag skicka ett sms till Felicien och frågade om han hade lust att ses.. vilket han kunde och ville. Så vi möttes upp på Coffee House(as always.... stammis here I come)åt lite och snackade strunt. Sen gick vi hem till honom. där träffade jag Wellars som oxå var hemma. Det hände inte så mkt där förutom att jag somnade i Filles säng och sov i typ två timmar.. om inte mer. Sen satte jag mig o kollade på film med Wellars(Notorious, en film som baserade på Tupac och Notorious B.I.G 's "krig". Som slutade med att båda dog)såg dock inte hela, men tänkte tanka den inom kort. Sen gick jag och Fille till Coop. Jag köpte hem lite breakfast o dylikt. När jag kom hem(sa hej då till honom o så)satte jag mig framför teven. Fastnade ganska fort för en psykad film på TCM. Med Steve Martin som en av huvudrollerna.. ja, det var min dag :)

I'll colour your world if you colour mine

Idag har det varit en mycket lite aktiv dag. Har inte varit utanför dörren en endaste gång! Men det gör inte mig så mycket. Jag har ändå hunnit med:

En dusch och kopp kaffe imorse,
Skrivit ett tre-sidigt arbete till textkommunikationen. (som jag sedan meljade till Inger)
Påbörjade lite på en årsredovisning till mitt och Sharas företag, men det sket sig.
Målade fransk manikyr på naglarna

Kollade igenom samhällsuppgifterna för o se vad som jag måste göra.
Kollade även på ett antal filmer om branden som var på en klubb i Bangkok på nyår.
Tog en liten funderare på mitt vardagsrum, kanske dags för att möblera om igen?

Ja, det var kankse inte jätte mycket, men tillräckligt. Nu är det ju så att jag har typ överskottsenergi, så jag måste nog ut och gå en sväng eller så. Kanske ta en tur bort till solariumet också? Gud vet, nu måste jag iaf sluta. Känner mig lite törstig. 

working day

Idag har det varit mest jobb på schemat. Hann vakna och äta frukost så satte mami mig i arbete på dirr! Det var mest pappersarbeten från jobbet, men snart tänkte jag stryka lite och göra rent micron. Riktigt komplicerade jobb här alltså.. Hur som helst, jag tog lite ledigt ifrån allt detta för o skriva ett inlägg. Vet inte riktigt varför, för jag har inte så mycket att skriva.

Snart har jag tänkt ta en pluggdag faktiskt, måste fixa de där betygen som ligger lite lågt! Imorgon kanske? Ja, det återstår att se.

Lite senare, när mami kommit hem så är det dags att övningsköra igen. Då får jag köra ända ifrån mami till stan, så har nån tänkt ta sig ut på vägarna ikväll, så avstå hellre från det. Bara ett litet tips, inte för att jag kommer köra in i andra bilar eller så, nej jag har ganska lätt att få motorstopp. Då är det inte så kul att vara bakom mig..

Gud, jag önskar att man hade mycket pengar.. så man kan köpa praktiskt taget vad som helst, när som helst utan att behöva oroa sig över pengarna! Det skulle varit himla bra.. Men för tillfället är det bara jobb som gäller för att få den ekonomin. Ja, men det är väl bra det med. För när man väl fått in pengarna på kontot så blir man nästan överglad, då var det verkligen värt dom där tidiga mornarna.
 
Är själv här hemma faktiskt.. Micke o mami är och kollar på bil och Dessi är i vingåker för o fixa naglarna på en tjej. Albin har ju flyttat till egen lägenhet så han är inte heller här.. Men det är skönt det här med. Aja, ha det så bra nu folkens!

irland

okej, jag hittade lite bilder från trippen till Irland(centrala Dublin), som gjordes 29 maj - 1 juni 08. Så jag tänkte bara laddda upp nåra här, så ni får se :)


happy as a horsemästerfotografen Bea

h&m

Själv har man ju beställt lite nytt skit inför sommaren som komma skall




önskar man hade haft råd med ett par fina converse också


Gud vad jag längtar på att sommaren ska komma, man slipper ha sin stora jacka hängandes. Man kan gå praktiskt taget barfota, om det är varmt vill säga. Är man i en annan stad en varm sommarkväll, och inte fixar skjuts hem. Då vandrar man runt ute tills morgonen kommer, inte själv då. Det blir lite jobbigare.. Det är mer folk ute, folk är gladare, det är helt enkelt mer chill på den tiden. Ja, om jag tittar ut genom mamis datarumsfönster ser jag bara kyla. Och en ladugård. Men främst kyla.. och mörker. Det är inte kul alltså.. men det är klart. Man måste ju genomlida sånt här för att kunna uppskatta sommaren mer!

För tillfället sitter jag o nöter på denna låt: http://se.youtube.com/watch?v=a5AQSw1bzgM
Gud, vad bra den är. Har lyssnat på den flera ggr denna kväll. Om jag inte lyssnar på den så lyssnar jag på den här!http://se.youtube.com/watch?v=A9rLqHBaxBg sådär, då fick jag länka lite också.

Nej hörreni små barn, nu tänkte jag gå och sno lite saft. Mami o Micke sitter och kollar på nån western film, inte riktigt min style asså. Så jag sitter här o chillar lite.. med bra musik! Men nu ska jag sluta, höööörs

Sliten efter gårdagen

Tjolahopp! Idag är det ju lördag, vilket betyder att det var fredag igår. Vilket innebär att igår var det fest. Mycket trevlig dag igår faktiskt! Det var länge sen Gustavsson och jag gjorde något sånt tillsammans så det var bra. Kvällen började med förfest hos mig, vi var 7 pers. Jag, Sara, Shara, Christine, Fritz, Rigge o han blonda jag aldrig minns namnet på! Haha, han var tydligen typ lite halvt intresserad av mig sa Sara. Han hade försökt stöta på mig på Saras maskerad men jag hade tydligen gjort en slash ignore. Anyways, vi var här till halv tio. Sen åkte alla till strångsjö där Louisa hade hyrt lokal. Jag var egentligen inte bjuden från början, men jag frågade henne snällt över Facebook om jag fick komma, och det var lugnt. Så dit drog vi, det var jätte mycket folk i en väldigt liten lokal måste jag säga. Det var lite trubbel med att ta sig någonstans. Men vi var mest på dansgolvet så det struntade vi i! Jag måste ha fått väldigt många(och då menar jag många) drinkar och liknande över mig. Mitt klänning och mina armar var blöta hela tiden och imorse luktade den öl/cider/dansgolv. Ja, jag o Sara snubblade till ett par ggr så det var inte konstigt att den luktade dansgolv, folk hade spillt(som jag sa, min klänning var ju blöt)dricka på golvet så man halkade lite snyggt sådär. Jaa, det var mycket kul iaf. Alla dansade på som galningar! Så tack alla för en trevlig kväll! Vi(då var det jag, sara, julia o killen jag inte kan namnet på) åkte hemåt runt tolv där o då var det krogen som gällde. Vi(nu är det jag o sara) stannade inte länge på något ställe utan gick bara fram och tillbaka mest. Saras mami hämtade vid ett typ, då åkte jag med så jag slapp gå hem i kylan. Ja, sen var det inte så mkt mer.

Idag ska jag hem till mami, måste gå till bussen om 7 minuter ser jag nu. Så jag slutar skriva här ;D

090115

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har varit lite busy sista tiden kanske. Nej, det har jag väl egentligen inte men hur som helst..
förra veckan drog en stor del av klassen till sälen. I och med det blev skolan o praktiskt taget alla lektioner inställda, så där hände det inte så mkt. Jag umgicks mest med lite annat folk än vanligt o så syrran då. Var en stund hos mami över helgen men åkte hem på lördagen. Söndagen var jag o jobbade och sen övningskörde jag, körde från vingåker till kholm. Haha, fick motorstopp i en korsning o försökte köra minst 50 ggr, den fick bara motorstopp over and over again. Jag satt o gnällde o tjöt "mammmaaa, det går inte! vi byter plats! shit, jävla biiil!" och mamis svar blev "bea, nu slutar du gnälla, du måste ha mer gas!"  Jag gasade på som sjutton, o bilen fick motorstopp igen. Då sa mami; oj, det var tydligen trean i, hoppsan. Ja, efter det gick det galant o köra! Men var en aning skakig efter det så jag bara körde hem till mig o gladde mig till o sitta i passagerarsätet. Efter det hängde jag med Shara o kollade på film, sen gick hon hemåt runt tolv. Jag sov, hela nästa dag sov jag typ oxå. Ni vet måndag, inga lektioner. ;) Ja annars har väl inte dagarna varit så händelserika. Nu är det lunch, I'm starving!

resumé av de senaste dagarna

Nu har det gått så långt att jag faktiskt inte orkar uppdatera min blogg längre.. Jag har tid, eller ja.. det kanske jag inte har haft på sista tiden faktiskt. Men jag har ju kunnat sätta mig vid datorn en liten stund, men så har det aldrig blivit. Jag tänkte iaf köra en liten resumé här och nu.

I onsdags var det ju då nyår. Jag, syster, Shara o Alle fick skjuts av Peter till Örebro. Vi åkte hem till bror Jonathans lägenhet, som låg redigt centralt. Där gjorde vi oss i ordning, åt mat o började drickandet.. vi hittade även på nått litet charad spel, som blev "ganska" lyckat. Runt 23.20 eller så, gick vi ut på stan. Gick till slottet där vi mötte upp en annan bror till mig vid namn Jörgen. Ja, så stog vi där tills klockan slog tolv o alla hurrade för fulla hattar. Efter det drog vi till en "bar" med ett mkt litet dansgolv, vid namn O'Learys. Hade ju säkert kunna hitta ett bättre party ställe, men Jörgen var fast bestämd om att detta var enda stället som var öppet. Vilket vi inte riktigt trodde på, men vi hade inte lust att virra runt i Örebro o leta nattklubb just då. Där hängde vi iaf hela natten, och jag fick t.o.m en kommentar av vakten som sa att jag var jätte lik Katy Perry! Då vart man lite glad så där.. ja, sen vid hemvägen så bestämde sig syrran för att hon ville hem till Kholm. Okej, tänkte vi andra då drar vi hem då. Så vi fick skjuts(av Peter igen) in till stan. Klockan var väl runt 4 när jag o Shara kom i säng, eller iaf när vi somnat. Jag hade ingen ork att sova hemma så jag sov hos Shara. Dagen efter vaknade vi 12, kollade på teve till klockan 17 då det var mat, sen tillbaka till sängen och teven.

I fredags ringde Kim o frågade om han o några till kunde vara hemma hos mig och dricka lite. Det var okej så jag ringde Shara o frågade om hon ville vara med, vilket hon oxå ville. Sen ringde jag syster för o fråga när folket kom, men då vart det ändrat så vi skulle ist på fest hos Jenny. Så okej, vi gick dit blev något runda om fötterna och tog oss sen ner på stan. Vid detta tillfälle var det bara jag, Shara, Kim o Pelle som hängde men det blev otroligt skoj ändå! Starlight var ju såklart stängt, men baren på övervåningen var öppen så vi hängde lite där. Sen drog vi till McDonalds, tog en hamburgare o sen vidare till Lilla krog. Där var det lite mer liv, men inte överfullt. Efter en stund gick vi till Starlight igen, då hade det samlats lite mer folk. Men vid stängning var jag o Shara för att göra nått annat än o sova. Så jag gick med henne hem o somnade väl runt tre. Dagen efter var det ungefär samma veva igen, med teven och allt. Men vid 18 gick jag hem och städade lägenheten..

Idag var jag uppe vid åtta, har tvättid till två, så det är bara passa på att göra kläderna fresch! Mitt schema idag är fullspäckat! NOT. Det blir väl en lugn dag idag, för imorrn är det fest!


RSS 2.0