Student -09!

Fan, vad det är härligt! Sol, stek, skratt, spex(,sprit!).. det är så jävla underbart studenten! Okej, jag vet.. jag kommer inte gå ut med topp betyg, kommer troligen få plugga på högskola, inte vet jag. Men vet du, jag skiter i det! För just nu, tänker jag njuta av den här stunden. Än så länge har jag bara haft trevliga dagar med mycket på schemat. T.ex utklädnader i skolan(en hel vecka kändes det som), kubb vid Djulö, stek på stan, cykel turer med fläkt, en kall cider i handen, grillning!, mänsklig pyramid på port26, dans i fulla lass... det finns mycket. Men idag var faktsikt en av dom skönaste dagarna. Det började med att mami kom o hämtade mig. Vi åkte ner till Djulö med filt o fika, där mötte vi upp Holmström & Co, Sofie & Co, Sara & Co o även efter en stund Elin & Co. Vi fikade o skrattade, hade det skönt i skuggan. Spanade in volleyboll killarna och diskuterade helgens bravader. Efter några timmar kände dock mami att det var dags att dra hem, och eftersom jag skulle med henne hem så följde jag med. Det blev hem till gården så att säga. Väl hemma drog jag fram solsängen.. och där låg jag i minst fem timmar. Steeeeek! Sen blev det grillad korv o potatis sallad, kan det bli bättre? Plus, jag har med mig all min tvätt hemifrån så min källartvättstuga kan slänga sig i väggen! Men kommande vecka blir det ju ännu mer stek, det här är bara början vafan!
Nu måste jag kila, imorrn väntar mer stek och körkortsplugg!

XOXO eran kära wiggah

These are the times

Gud, jag är så seg. Den här veckan har varit extremt seg..

först tisdag, då mådde jag dåligt med huvudvärk hela dagen, men en fika med klassen och sen lunch med Calle o Shara gick bra ändå

ondags då hade jag halka i Kumla. Sen på körskolan kom jag fram till att jag kommer få mitt körkort någon gång efter studenten.. hade ju hoppats på innan, visserligen så är det delvis mitt eget fel men hur som helst. Efter detta var det hem till att städa, sen kom en del av min klass och en del av sp3cd(?) hem till min lägenhet. Det var klassfest, och då menar jag "klass"fest, inte bara våran klass, men det förstod ni ju. Blev en lång natt..

torsdag så var det en extremt seg dag, vaknade sent, städade lite men somnade i famnen på Hawraz innan allt blev klart.

Fredag så var det jobb 9-15, efter det var det hem igen för att återställa lägenheten till dess ursprungliga skick, det gick lite halvdant. Tur är så kom bara Elin och sofie, så det blev en liten "föfest" innan vi rörde oss mot Nadja. Eftersom det kom ett par ordentliga skurar så lyckades vi fixa skjuts den långa vägen som tur var. Hos Nadja blev det röj på plats och eftert några timmars dans bar det av upp mot stan.. en lång färd och klackar höga som skyskrapor, det lyckades vi verkligen bra med. Natten blev lång där med.. lyckades komma hem med ett ca 20 cm långt blåmärke(eller det är mest gult o lila, och då menar jag lila)över ryggen. Har en känla av att det att göra med när jag ramlade och slog emot podiumet vid dansgolvet inne på Porten..

Idag, då har det varit lite sovande och sedan soffsittande/slash/tv tittande med Hawraz. Men även Nadja och Alan lyckades titta förbi en stund så det blev fotboll i nån timma. Halleluja! Det blev lite bråk om fjärrkontrollen kan jag säga..

Ja, undrar hur morgondagen kommer se ut? Sova lite, plugga lite vore bra också.. Ja hur som helst så har klockan slagit över till spöktimman som man så fint sa när man var liten, och jag hör sängen ropa. Nu ska jag sova, förhoppningsvis lite längre än nätterna innan.

 här vare dans..

Najs riktigt najs

Ja hörreni gott folk, det regnar. Det regnar.. regnar.. regnar och återigen REGNAR. Riktigt najs.. men faktiskt, det är mysigt! Jag och Hawraz satt inne på Sultans o fikade under en av de värsta skurarna och myste, men sen stängde dom ju såklart och då gick vi ut. Vi hade båda paraplyer så det blev en sväng runt på stan i spöregnet. Fast det var mysigt.. ja, det var det. Förhoppningsvis så blir det uppehåll imorgon. Då har ju jag fest, så det vore väl inte så kul om det regnade då. Har än så länge en del bjudna, så det återstår att se vilka mer som dyker upp utanför min dörr. Ja, är det folk jag inte vill ha här, så kan jag ju inte göra annat än att kasta ut dom. Undrar om det blir krogen efter? Hm, det måste jag fundera på..


Studenten närmar sig hörreni. Det är spännande. Vi jobbade som galningar med kalendern idag, och den lär nog vara klar på måndag/tisdag där nån gång. Den ska ju upp nu på onsdag, så det vore ju bra om den är klar tills dess. Massor med bilder som klistras upp och en Oscar statyett mitt i allt! Den kommer nog bli fin ska ni se. För övrigt så har vi fixat lastbil till student dagen, dock ingen musik anläggning. "Chauförren" skulle se om han kunde hitta en generator så vi kan ha musik spelare o sånt på flaket, får hoppas att det blir ett positivt svar. Ja, annars var det väl inte så mkt mer med det. Det kommer bli party för hela slanten känner jag.. jesus christ. How are we going to survive?

Vart tog solen vägen?

Verkar som att det dåliga vädret i Norge har tagit sig en tur över till Sverige. Men ja, det dåliga vädret har ändå inte lyckats försämra mitt humör! Nej då, det var en bra o ganska slö dag idag. Dock så fick vi mkt gjort på vår student kalender. Nu är den utskuren och "ihoppsatt". Det som saknas är ju själva dekoreringen, men vi har ju basen vilket är bra då den måste upp inom kort! Ja, annars var det inte så mkt mer som gjordes i skolan, fick en ny uppgift på textkom. men annars inget.

Efter skolan bar det upp till stan med Sofie o Elin. Vi gick runt lite överallt och jag fick lite små ting inhandlat, som jag saknat en tid nu. Summan för allt var kanske lite över min ekonomi, men jag behövde sakerna så.. sen fick jag även mina skor bytta till en storlek större så nu sitter dom bra! Och nu sitter jag hemma, tar det lite lugnt o har tvätt i källaren. Det var ett tag sen jag tvättade, för tiderna har varit så opassande med mina tider så det fick bli idag. Lite senare droppar Hawraz förbi, ,me inte allför länge då han har match idag. Har sagt till honom att jag inte ska komma, för ingen kan gå med mig o att jag nog inte hinner. Men Gustavsson verkar på, och en del av min tvätt får väl vänta helt enkelt. Så kanske jag kommer o överraskar honom! Mohaha.

Jag tänkte faktiskt berätta om en sak som stör mig. Deras fucking vägarbete här utanför! Okej, det är snart klart och det är jätte bra med nya vägar. Men dom tar fan upp hela vägen och man vet inte vart man får gå, bilaran får nätan panik o vet inte vart dom ska ta vägen. PLUS att det låter förjävligt. Hela dagen, från imorse tills nu, så håller dom på o skramlar och typ "krattar" vägen. Men ja, okej. Nya vägar, det är bra...

En annan sak som är lite jobbig, är detta fasadsbyte på "centrum huset". Man måste hela tiden gå runt hela skiten.. jobbigt jobbigt :P Blir dom inte klara snart? Undrar om det kommer bli bra? Det kanske är samma färg som förut iofs, då kmr man kanske inte tänka på det.. hur som helst, nu måste jag gå o ta något att äta!

Tiderna kräver förändring!

Funderar på att köpa bruna linser faktsikt..
Vad tror ni, blir det bra eller?


oh snap!

Det blev en tidig morgon idag. Eller ja, tjugo över nio, kanske inte jätte tidigt men ändå. Vaknade dock halv sju, utav att någon borrade i asfalten utanför mitt fönster, najs tänkte jag. Betyder det här att jag måste gå upp nu? Men nej, jag lyckades somna trosts detta störiga ljud. Hur som helst! Vid nio där, när jag steg upp bar det av till gymmet med Shara. Blev ett mkt intensivt men givande pass! Tränade lår o vader o ben o allt det där, sprang på löpbandet och drack rikligt med vatten. Efter passet tog vi oss bort till Coffee House för lunch. Vi beställde båda in sallad, min mixade jag själv o den blev extremt god måste jag säga! Vi hade även bestämt att möta upp Jeff, Calle o Daniela där. Och dom droppade in en efter en..  så där satt vi alla och hade en mysig lunch.

Vid lunchens slut satte jag, dani o calle kurs mot Belle Shoes. Där stod det som vanligt att butiken skulle upphöra inom kort och att det var tre skor för två. Vi tog en vända in där och jag hittade faktiskt två par skor som skulle vara passande till min student! Men jag vet inte riktigt vilken färg dock.. För jag har nämligen bestämt mig för att ha ett band + rosett runt min klänning, och dess färg skall matcha färgen på skorna.


Röd har lägre klack och en rosett på framsidan. Tänkte att om jag tar de röda, kanske det blir lite mkt med rosett både på klänningen och skorna?


De gröna är ytterst lite för stora, men sådant kan man ju fixa med tå inlägg. Plus att korten visar inte dess "riktiga" färg. Men bild nr ett är någorlunda lik.. Och dom här är ju lite "enklare" än de röda.


Ja, men studenten är ju inte förrns om en månad(oh snap!) så jag har ju lite tid på mig att bestämma mig, dock så måste mami veta innan så hon vet vilken färg rosetten skall vara i.

Men nu kan jag faktiskt inte skriva mer, måste se om tvättrummet är ledigt(vilket det inte var förut, men man kan ju hoppas!)

2009-05-03

Det har hunnit bli söndag, och en mkt seg sådan. Den började klockan halv nio imorse, då jag o syrran stog upp ur sängen i farmors lägenhet i Norge. Vi gjorde oss klara med packning, fixning och frukost för att sedan invänta papi o Lena. Vid kvart över 10 hade de anlänt och vår resa hemåt påbörjades. Ja, för att göra lång historia kort. 6 timmar senare satt jag på station i Vingåker. 6 timmar i bil är inte världens roligaste, men med mp3 o möjlighet att sova så går tiden raskt förbi.

Väl hemma i min egen boning blev det en snabb dusch och lite samtalning med Shara över telen. Senare kom Hawraz till mig och vi kollade fotboll(what?) och åt ostbågar. Efter att han stegat hemåt satte jag mig vid datorn och påbörjade en rensning av min bdb. Lyckades radera en hel del kort på minnen man minns litehalvdant, men som kanske inte känns sådär jätte spännande att publicera, så dom gick i sopporna. Jag var så långt bort som juni 2007, det var ett tag sen kan jag säga! Sen betalade jag lite räkningar oxå, vilket kanske inte var sådär jätte kul då jag såg en summa pengar minska drastiskt.

Imorgon har jag fri dag från både skola och körskola, så jag fick med Shara på en runda på gymmet och en lunch på slutet. Jag bör nog ta en tur upp på stan innan dock.. Har lite saker som behöver inhandlas känner jag.. men det får jag se imorrn om jag har orken till det eller inte. Hur som helst..




Jag har suttit o funderat på det här med Rihanna och CB. Med hennes misshandel tänker jag.. det var iofs ett antal veckor sedan, men jag som halkat efter lite med uppdateringen läste det för en vecka sedan. Sen såg jag det i en norsk tidning igen, och började fundra på det där. Nu kan nämligen läsa att bilden här nedan är fake, att hon inte blev misshandlad på riktigt. Jag kan faktiskt inte se om den är fake eller inte. Det kan ju vara så att den är äkta, men att den är från ett annan "fall". Kanske innan hon blev känd? Asså, jag vet inte.. man kan ju läsa oxå att hon har berättat historier om hur Chris började med att slå henne lite ibland, men att det sedan blev mer med tiden. Ja, jag har egentligen inte tid att gå o tänka på sånt här, men det vore ju kul o veta. Eftersom Chris ändå är en väldigt skicklig sångare o en av mina favoriter. Det är även Rihanna. Jag vill veta helt enkelt! :D

"mugshot" från polisen.



Btw så är det slut mellan Rihanna o Chris Brown. Hon leker livet o han står inför rätta.


Skiftande väder här i Nannestad

De senaste två dagarna har det faktiskt varit fint väder här i Nannestad, men även i Oslo där vi var över en tur i går. Men idag ser det ut som att det tagit en tvär vändning,det är lite små ruggigt, regnet hänger i luften kan man säga. Och vi som ska grilla idag.. undrar hur det ska gå?

För tillfället sitter jag själv hos bestemor(farmor på svenska) och inväntar Lena, papi, Dessi och tante(faster). Dessi åkte iväg för o hämta de andra för en kvart sen typ. Får hoppas att de kommer snart, kan bli ganska långdraget och segt här hos bestemor ibland. Exempelvis när man måste se samma nyheter 7 ggr om(nyheterna går varje timma) och de säger exakt samma saker, exakt samma bilder, allt är samma, men hon trilskas ändå med att "sshh, shh, jag måste höra vad dom säger" så där sitter man snällt och försöker viska men nej, man ska vara HELT tyst o titta på det hon vill se på. Ja, gud jag kan nämna mkt.. MEn hur som helst, nu är folket här faktsikt. SÅ hej dooosch!

RSS 2.0